Klick Computer Hungary Kft.

Klick Computer Hungary Kft.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Budapest

Cégbemutató



Bemutatkozás


A Klick-Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot 1996-ban alapítottuk.

A Klick-Computer Kft. fő küldetése, hogy partneri viszonyt alakítson ki megrendelőivel és magas színvonalú problémamentes informatikai megoldásaival lehetővé tegye, hogy ügyfelei az üzleti tevékenységekre összpontosíthassanak és megvalósíthassák céljaikat.

Üzletfeleink között szerepelnek kis és középvállalkozások (az egyedi géptől a 60 gépes hálózatig: pl. InvestTrade Kft.. Nicron Kft., Micropress Kft., Makro-Book Kft., önkormányzatok.). Prompt rendelések teljesítése mellett, átalánydíjas szervizszolgáltatást is biztosítunk partnereink számára. Éves árbevételünk általában nettó 80-240 millió forint között mozog. Kereskedelmi tevékenységünk fejlesztése érdekében megnyitottuk webáruházunkat 2006. decemberében, így nyitottunk az „otthoni” felhasználók felé is.

Működésünk irányelvei:
Társaságunk fő tevékenysége a számítástechnikai szolgáltatás. Partnereink igényeit felmérve mindig az adott feladatnak leginkább megfelelő megoldásokat kínáljuk, vállalva annak hosszú távú működtetését, felügyeletét.
Munkánk során az általunk szállított berendezések megbízhatósága a legfontosabb szempont. Ennek érdekében csak nemzetközileg elismert gyártók, általunk is tesztelt konfigurációit kínáljuk. Ha szolgáltatásainkra rendszeres igény mutatkozik, lehetőség van egyedi igényeknek megfelelően kialakított szerződés kötésére.

Hiszünk abban, hogy az informatika fontos szerepet játszik egy üzleti vállalkozás sikerében. Az informatika gyors fejlődése olyan speciális és naprakész ismereteket követel meg, amelyeket cégen belül nehezen lehet biztosítani. Ebben kívánunk szolgáltatásainkkal ügyfeleinknek segíteni:
Kis- és középvállalatok számára biztosítunk informatikai támogatást, így nem kell informatikai szakembert alkalmazniuk, vagy ügyfeleinknek nem kell az informatikával foglalkozniuk.
Az outsourcing szolgáltatásunk minőségének emelésére 2006-ban megszereztük a
Microsoft Kisvállalati TermékSpecialista címet.
Megoldásunk előnyei:
 üzemeltetésben gyakorlott szakember áll rendelkezésre
 versenyképes, korszerű informatikai szolgáltatások felhasználása
 jól meghatározott és mérhető az informatikai szolgáltatások minősége és költsége
 a mindenkori legfrissebb szoftver verziók ismerete

Szolgáltatásaink:
Rendszer szolgáltatások
 Microsoft infrastruktúra tervezés, bevezetés
 Microsoft infrastruktúra migráció tervezés, kivitelezés
 Biztonsági megoldások, audit, konzultáció

Üzleti alkalmazások fejlesztése
 Vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatoknak
 Egyedi alkalmazások fejlesztése, integráció üzleti igények szerint

Szolgáltatásaink révén olyan teljes körű és kulcsrakész megoldásokat nyújtunk partnereink számára, amivel az informatikát problémamentessé tehetjük a vállalat hatékony működésében.
A szerver üzembehelyezésétől, számítógépek szállításáig, a vonalkódtechnika összeállításáig, a vállalati ERP rendszer telepítéséig csapatunk a megrendelőink igényeihez szabottan adja át rendszereit.

Esettanulmány

A MAKRO-BOOK Kft. Észak-Magyarország legnagyobb és legkiválóbb készlettel rendelkező könyváruház lánca.
A cég 2000 óta használta ügyviteli rendszerünket.

A nagy adatmennyiség miatt bekövetkezett sebességi problémák miatt és a webes megjelenés létrehozásához javasoltuk a vállalatirányítási rendszerünk bevezetését.
Probléma volt még, hogy a termékek és partnerek adatai az elszigetelten működő rendszerekben nehezen volt szinkronizálható. Az egyes boltok készleteinek a változásai is csak 1 napos késéssel jelent meg más boltokban.
Igényként merült fel, hogy a boltok készleteinek módosulása és a partnerek adatainak változása is valós időben történjen minden bolti egységben, ezzel együtt a készülő webáruházban is.

A cég központjában került elhelyezésre a vállalatirányítási rendszer és az azt működtető server. A kisebb boltokban a régi ügyviteli rendszer maradt (kis adatmennyiség, kis gépigény), azonban a software jelentős fejlesztés esett át. A kis bolti rendszerek így közvetlen kapcsolatban állnak a vállalatirányítási rendszerrel oly módon, hogy az internet kapcsolat kieesése esetén is tovább tudnak dolgozni, majd egy szinkronizációval aktualizálhatják a saját és a központi adatokat.

Az online adatkapcsolattal lehetővé vált egy olyan webáruház létrehozása, mely percre aktuális készletinformációval tud dolgozni.