A hazai kis- és középvállalkozások nagy hányada tisztában van azzal a robbanásszerű infokommunikációs fejlődéssel, amely napjainkban végbemegy. Saját és külső kutatások mégis azt támasztják alá, hogy sok esetben a fejlesztéseiket nem ezen cél által vezérelve, vagy a digitalizációt figyelmen kívül hagyva valósítják meg. Európai versenytársaikkal szembeni lemaradásuk az infokommunikációs eszközök, módszerek alkalmazásának területén így egyre növekszik, melynek hatása nemzetgazdasági szinten is érzékelhető.

A Modern Vállalkozások Programja az alábbi területeken keresi a beavatkozási pontokat és ajánl térítésmentesen segítséget minden hozzá forduló, támogatható vállalkozásnak:


Személyre szabott, díjmentes infokommunikációs tanácsadás
helyben, vállalkozásánál, annak érdekében, hogy kényelmesen, a saját asztalánál kapja meg kérdéseire a választ.

Minősített informatikai megoldások,
egyedi kedvezmények, segítünk a döntéshozatalban, a megfelelő termék, megoldás kiválasztásban. A Program az általa kiajánlott termékeket és szállítókat előzetesen-, egy összetett, szigorú eljárás alapján minősíti.
 
Érdekes, könnyen fogyasztható szemléletformáló tartalmak
, hogy a „domain”, a „cloud”, vagy a „SEO” ne legyenek többé idegen fogalmak, hogy információt kapjon arról, hogy mire jó a CRM, az ERP, vagy mit nevezünk biztonságos adattárolásnak.
 
Tájékoztató napok, rendezvények
, hogy találkozhasson releváns informatikai megoldásszállítókkal, megismerhesse szolgáltatásaikat, érdekes, tematikus előadásokat hallgathasson meg az informatika legújabb trendjeiről, jogszabályi változásokról, kötelezettségekről.


Kizárólag a Modern Vállalkozások Programja keretében elérhetőek a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV), valamint az emelt szintű Digitalizációra Felkészült Vállalkozás (eDFV) minősítések.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a GINOP Plusz-1.2.1-21 kódszámú konstrukcióban kizárólag azon termékek számolhatóak el, melyeket a vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált kérelmező, az ott található minősített termékek katalógusából választ ki és kér rá árkalkulációt.
Az árkalkuláció elkészítéséhez segítséget nyújtó útmutatónkat az alábbi linkre kattintva tudja letölteni:
GINOP321_ITDR_ugyfelguide_arkalk_20210701_végleges.pdf


Ha Ön informatikai megoldáskereső vállalkozás, vagy éppen megoldásszállító, szolgáltató, keresse tanácsadónkat, csatlakozzon a Programunkhoz és ismerje meg számos egyéb, egyedi szolgáltatásunkat!

Legyen egy jókedvű, innovatív, jövőbe tartó, közösség tagja! Vállalkozzon Ön is digitálisan!