PIPER Számítástechnikai és Művészeti Korlátolt Felelősségű Társaság

PIPER Számítástechnikai és Művészeti Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Látványtervező, gyártáselőkészítő, szabás optimalizáló szoftvereinkkel segítjük a bútoriparban és lakberendezési területen dolgozó kisvállalkozások munkáját úgy, hogy könnyen kezelhető szoftvereink segítségével segítünk vállalkozásának több ügyfelet, megrendelést szerezni, és azokat könnyebben, gyorsabban kiszolgálni.


Esettanulmány

Pest megyei, 6 főt foglalkoztató konyhabútor gyártó üzem
A vállalkozás legnagyobb problémája az volt, hogy nagyon sok idő ment el az árajánlat adásokra, és az ügyfeleik kis számban adtak le megrendelést, így az energiájuk nagyrésze a bútorok gyártása helyett üzletileg nem megtérülő tevékenységekre ment el, így a bevételeik is nagyon alacsonyak voltak.

A kézzel rajzolt látványtervek nem győzték meg a vásárlókat, és az elkészítésük is sok időt emésztett fel.

Emelett a megrendelések után is túl sok időt töltöttek a konyhák alkatrészeinek, elemeinek a kilistázásával, a gyártás előkészítésével.

Nagyon sokat túlóráztak emiatt, hogy a megrendeléseiket időben tudják teljesíteni.
A Piper 3D Bútorgyártó csomagot választották, ami egyben megoldást jelentett a cég több problémájára is. A szoftvercsomag telepítése és a kezelés elsajátítása után a cég tervezője az eddigi idő töredéke alatt el tud már készíteni egy élethű látványtervet, amivel több, mint duplájára emelték a megrendelési arányukat. A saját elmondáuk szerint: Mióta használjuk a Piper-t sokkal több bútort adunk el, könnyebben fogjuk meg a vásárlókat, átlagban 10 elkészített látványtervből 9 megrendelés lesz! .

A megrendelési arány növelése mellett a bútorok gyártására is sokkal kevesebb időt kell fordítaniuk, mivel a Piper 3D gyártás-előkészítő rendszer egy gombnyomásra kilistázza a konyhához szükséges alkatrészeket, anyagokat, és elkészíti az árajánlatot, műhelyrajzokat és az optimalizált szabástérképet is. Ezzel a gyártás-előkészítési funkcióval minden egyes legyártott konyha gyártásra való előkészítése töredékére csökkent.