Szűcs József Egyéni vállalkozó

Szűcs József Egyéni vállalkozó

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Kizárólag felhő alapú online bármilyen eszközről elérhető szoftvermegoldásokkal foglalkozunk. Rendszereinket nem kell telepíteni, korlátlan számú felhasználóval használható és a frissítések is azonnal elérhetőek.
Autó és egyéb szervizek (pl. mobiltelefon, tv, hidraulika, bányagép...stb) számára készítünk teljeskörű munkalap, ügyfél, raktár nyilvántartási rendszert. Szoftverünk akár weboldalt is automatikusan gyárt a vállalkozások számára, valamint a bontók részére is ideális. Rendelkezünk továbbá vállalatirányítási rendszerrel is. Rendszereinket mind kis, közép és nagyvállalatok számára ajánljuk.

Esettanulmány

Bármilyen cégméret számára (ügyfeleink között van 1 fős, de 100 fős vállalkozás is) ideális. Bármilyen szerviztevékenységet ellátó vállalkozás (pl autó, motor, kamion szervizek, tv, mobiltelefon, fénymásoló, pizzagép, bányagép, hidraulika...stb szervizek) számára ideális teljesen testreszabható (egyéni ügyfélmezők, egyéni munkalapmezők, egyéni számlakép..stb) rendszer. A több telephellyen és raktárral rendelkező vállalkozások számára is ideális (online, nem szükséges semmilyen eszköz beruházás a használatához, sőt központi szerver sem kell hozzá mint a többi szervizprogramhoz).

Azokat az ügyfeleket várjuk akik szeretnék adminisztrációs munkájukat megkönnyíteni / meggyorsítani (új munkalap rögzítése akár 1 percen belül, munkalap rögzítés és számla adás meglévő ügyfélnél akár 40 másodperc alatt elvégezhető rendszerünkben). Alkatrész értékesítés és számla adás vonlakódolvasóval meglévő ügyfélnél akár 30 másodperc alatt elvégezhető.

A szervizek nagy része régi DOS-os vagy Windowsra telepíthető szervizprogramokkal dolgozik, amelyek nem telepíthetőek okostelefonra és több számítógépen is csak bonyolult szerver beállítással használható. Ráadásul ezen rendszerekkel lassan lehet dolgozni és a frissítésük is körülményes illetve lassú.

Azok a szervizek amelyek nem használnak semmilyen szervizprogramot elvesznek az ügyfél nyilvántartásban, munkalapot lassan és körülményesen (vagy sehogy) tudnak előállítani és a jelentős időt akár 10 percet is eltöltenek az adminisztratív feladatokkal / ügyfél, ezzel rontva a vállalkozás hatékonyságát. A kézi számlakiállítás pedig tovább rontja a hatékonyságot, meglévő ügyfél esetén is ugyanannyi időt vesz igénybe.

A régi szoftverek nehezen frissíthetőek. A mi rendszerünk ezzel szemben automatikusan minden ügyfelünknél (jelenleg 140 ügyfelünk van 2018-07-06-án) frissül. Rendszerünk gyorsan fejlődik és 5 éve van a piacon. Csak ebben az évben 150 újítást helyeztünk el rendszerünkben, amivel kivételesen gyors munkamenetet értünk el. Ha egy szerviz részéről fejlesztési igény jelentkezik azt az esetek 80%-ában 3 munkanap alatt teljesítjük ráadásul ingyen.
Rendszerünk előnyei:
- Munkalap és számla akár 1 perc alatt készíthető
- Online érheti el rendszerünket bárhonnan, bármilyen eszközről (pc, laptop, okostelefon, tablet)
- Telefonjával akár körbe is fotózhatja a járművet
- A munkalapot aláírása akár tableten/okostelefonon
- Mind a munkalapot, mind a számlát automatikusan tudja küldeni ügyfele részére
- Ápolja az ügyfélkapcsolatot, automatikusan értesít rendszerünk ha ügyfelének lejár a műszaki vizsgája, olajcserére kell jönnie vagy kilométer szavatosságú beépített alkatrész élettartama lejár (pl vezérlést kell cserélni), erről automatikusan tud ügyfelének emailt küldeni
- Kiváló naptárprogrammal rendelkezik, szerelőnként beoszthatja az időt, figyelembe veszi munkatársai szabadnapjait, valamint akár online is tudnak weboldalán keresztül időpontot kérni öntől
- A rendszer automatikusan weboldalt is tud készíteni Önnek (minden ügyfelünk számára ingyenes szolgáltatás)
- A weboldalára -ha engedélyezi- elhelyezi, hogy milyen munkákat csinált (pl Skoda Octavia, hibajelenség: jobb eleje kopog), így az interneten aki hasonló hibajelenségre keres rá jó eséllyel az Ön vállalkozását is megtalálja (semmilyen más adatot, árat, ügyféladatot nem helyez el az oldalán, csak a fenti információkat)
- Bontók számára is teljes körű (bontott autó dokumentálható, képek tölthetőek fel róla, bontási/telepi szám, hulladékgazdálkodás, minősítés...stb) szolgáltatás kínálattal rendelkezik.
- A rendszer a teljes raktárkészletet képes feltölteni webshopba, racing-bazar.hu-ra vagy akár az ebay-re is, teljesen automatikusan.
- Teljes körű, gyorsan használható és korlátlan számú raktár és ügyfél kezelés
- A legtöbb könyvelőszoftverrel kompatibilis, így a számlákat a könyvelőjének nem kell feltölteni automikusan be tudja tölteni rendszerünkből
- Pénztárgép nem szükséges, a megfelelő formátumban minden hónap 15.-éig kinyerheti a megfelelő (PSZLAHG) exportot.
- Teljes körű házipénztár
További info weboldalunkon: http://szervizx.hu

Weboldal: