Mohácsi Computer SysTeam Kft

Mohácsi Computer SysTeam Kft

Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye

Cégbemutató

1994-es cégalapításunk óta az egyik fő profilunk a kiskereskedelem. Megvásárolhatóak nálunk laptopok, asztali PC-k, nyomtatók, tabletek, navigációk, hálózati- multimédiás- és irodatechnikai eszközök, kellékanyagok teljes választéka. Az elmúlt időszakban a klasszikus kereskedelem nagy változásokon ment át, de mi mindig megújulva, a vevők igényeihez igazodva tesszük a dolgunkat.
A kereskedelem mellett másik fő tevékenységünk a számítás- és irodatechnikai eszközök szervizelése, javítása, bővítése. Jól felkészült szakembereinkkel és eszközparkunkkal gyorsan és kedvező áron dolgozunk. Átalánydíjas karbantartás formájában számos vállalkozás, és intézmény munkáját segítjük azzal, hogy az eszközeik meghibásodásának lehetőségét a lehető legkisebb szintre csökkentjük. Szerződött partnereinknek soron kívül, azonnali tanácsadással vagy távoli eléréssel megoldjuk a felmerülő problémáit.
További tevékenységeink:
Kamerarendszerek, informatikai hálózatok kiépítése.
Másolók és nyomtatók bérbeadása.

Esettanulmány

Állattenyésztéssel foglalkozó cég Baranya megyében.
Ügyfelünk részére már hosszú évek óta hardvert, irodatechnikai eszközöket, és kellékanyagokat szállítottunk. Kérése az volt, hogy biztonságtechnikai, munkaszervezési okokból olyan kamerarendszert építsünk ki, amely segítségével „belenyúlhatnak” a technológiába, ellenőrizhetővé, és visszanézhetővé váljon a munkafolyamat. Továbbá olyan megoldást kértek, amely segítségével telephelyük egészségbiztonsági kockázatát is csökkenteni lehessen.
Kivitelezés során meg kellett találni azokat a pontokat, amelyek minden feltételnek megfeleltek és az aktuális adatvédelmi törvénnyel is harmonizáltak. Fejleszteni kellet, valamint szolgáltatási technológiát váltani, hogy a távoli eléréssel is felügyelni lehessen a rendszert. Sikeres próbaüzem után, kevés korrekcióval, a kiépített rendszer minden szempontból megfelelt az elvárásoknak.