Web-Control Kft.

Web-Control Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Már több, mint 10 éve készítünk weblapokat, webáruházakat, fejlesztünk egyedi szoftvereket CRM, ERP, EDI, ügyvitel, marketing területeken egyaránt, kisebb-nagyobb cégeknek. Elérkezettnek tartottuk az időt, hogy a tapasztalatainkat egy olyan online rendszerben egyesítsük, amit mindenki számára elérhetővé teszünk.
Így jött létre a pioSYS, vagyis a Perfect Innovation Online Systems, ami 100%-ban moduláris felépítésű és használja a mai modern kor összes ismert és közkedvelt fejlesztői eszközét.
Küldetésünk az, hogy olyan online szoftvereket kínáljunk a kis és nagyvállalkozásoknak egyaránt, amivel a minden napi munkájukat egyszerűsíteni és gyorsítani tudjuk.
Persze mindezt költséghatékonyan, ezért moduláris a rendszerünk!

Esettanulmány

Ügyfelünk felnőttképzéssel foglalkozik, országos lefedettségű (több mint 10 telephely) intézmény rendszerrel rendelkezik.
Egy olyan online rendszerre volt szüksége, amiben tárolni és komplexen irányítani tudja az intézményei tanfolyamait, jelentkezőit, pénzügyeit. A jelentkezők szerződéseit a rendszer pár kattintás után sablon alapján képes legyen előállítani, tudjon azonnal a programból számlázni (ne kelljen a számlázás miatt másik rendszert is vezetnie) és kezeljen belső raktárkészletet. Támogassa a vezetői döntéseket naprakész statisztikai adatokkal és kimutatásokkal.

Az intézmény minden adminisztrációs területét lefedi a szoftver, amit Neki készítettünk:
- telephelyenkénti adminisztráció,
- tanfolyamok és jelentkezők rögzítése,
- jelentkezők pénzügyei
- nyomtatványok előállítása sablon alapján (pl.: felnőttképzési szerződés, átvételi elismervények, jelenléti ív, tanfolyami napló, jelentkezési lap a záróvizsgára, tanúsítványok stb.)
- tanárok havi elszámolása,
- számlázás,
- raktárkezelés,
- házipénztár,
- CRM,
- központi dokumentumtároló,
- több felhasználós, egyéni jogosultságokkal ellátott rendszer

Weboldal: