Révolte Solutions Kft.

Révolte Solutions Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk több, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező gazdasági, jogi és informatikus szakember közös munkájának eredményeként 2014-ben indult el. Specialitásunk, hogy ügyfeleinket egészen a kezdeti, tervezési és finanszírozási fázisoktól a megvalósításon át a folyamatos üzemeltetés feladataiig képesek vagyunk támogatni informatikai projektjeik megvalósítása során.

Cégünk az informatikai cégek hagyományosnak mondható tevékenységeit (ügyviteli rendszerek fejlesztése és bevezetése, webáruházak és más kereskedelmi rendszerek tervezése és fejlesztése, applikációfejlesztés) üzleti szemléletre, profitorientált alapra helyezve végzi, melynek eredményeképpen számos innovatív, egyedülálló informatikai és e-kereskedelmi megoldással tudjuk segíteni ügyfeleinket, javítjuk versenyképességüket. Célunk, hogy fejlesztett rendszereink, webáruházaink valóban nyereséges befektetésként működjenek, melyek pénzt hoznak ügyfeleink számára.

Fiatal, dinamikus csapatunk ennek érdekében szakértő üzleti tanácsadást, magas minőségű megvalósítást és folyamatos támogató szolgáltatásokat nyújt azok számára, akik bennünket választanak. Szakértő csapatunkban gazdasági szakemberek is segítik informatikusaink mellett ügyfeleink projektjeinek megvalósulását, mivel egy webáruház elsősorban üzlet, az informatikai fejlesztés pedig nem költség, hanem megtérülő beruházás.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk szegedi, kerékpárok és azok tartozékainak forgalmazásával, illetve kerékpár-javítással foglalkozó kisvállalkozás 10 fős alkalmazotti létszámmal, 250 millió Forintos árbevétellel.
Ügyfelünk korábban is rendelkezett webáruház-megoldással, ám az nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ezért a rendszer cseréje mellett döntött. Az új webáruház kialakításánál célunk az volt, hogy az a lehető legteljesebb körben automatizált informatikai- és marketing megoldásokkal működjön, hogy a szükséges élőmunka-igény a lehető legalacsonyabb maradhasson.
A kivitelezési idő alatt a cég online kereskedelmének fejlesztésére a RevolteShop Platinum csomagunk egyedileg átalakított verzióját alakítottuk ki, majd azt integráltuk a szintén bevezetett RevolteCRM rendszerével is. Az értékesítési- és marketing teljesítmény követésére a RevolteCTRL kontrolling modul is bevezetésre került.
A vállalkozás előnyei a fejlesztést követően:
- real time módon követhető értékesítési folyamatok
- felhasznált készletek követése
- átlagos forgási idő, illetve szélső értékek monitorozása
- rendelések teljesíthetőségi idejének pontosabb becslése
- költségtervezetek pontosabb teljesülése
- munkavállalói hatékonyság növekedése
- online kereskedelmi tevékenység elindulása
- viszonteladói-, illetve rendszeres megrendelések érkeztetése az online felületen
- rendszeres újrarendelések automatizálódása