TRL Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

TRL Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A TRL Hungary Kft. a Maconomy vállalatirányítási rendszer hivatalos disztribútora Magyarországon és a régióban. A Maconomy ERP rendszer a projektalapú és szolgáltató szervezetek megoldása. Alapos iparágspecifikus tudással rendelkező, rugalmas szakértői csapatunk számos országban, több mint 70 szervezetnél végrehajtott sikeres implementációja garantálja a gyors és problémamentes ERP rendszer bevezetést és működtetést.

Esettanulmány

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. pályázati és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára, 2002 óta foglalkoznak pályázati tevékenységgel, ezen belül is kiemelten pályázati tanácsadással, pályázatírással, finanszírozással, projektmenedzsmenttel.
Ügyfelünk, az OTP Hungaro-Projekt Kft. 2012. utolsó negyedévében vezette be a Maconomy integrált vállalatirányítási rendszert projektalapú tevékenységeinek támogatására.
A 2013. év eleji éles indulást követően a használat során számos új funkcionális és riporting igényt fogalmaztak meg a cég munkatársai.
A Maconomy ERP rendszer üzleti előnyei:
- jelentős mértékben javul a döntésekhez szükséges információk elérhetősége és megbízhatósága,
- megnő a produktivitás és/vagy csökken a szükséges létszám (változatlan teljesítmény mellett),
- javul az emberi-erőforrás kihasználtság,
- megnő a kiszámlázható órák száma,
- felgyorsul a számlázás,
- csökken az adminisztratív és járulékos tevékenységek erőforrás-igénye
- csökken az IT költség.