Profil-Copy Iroda és Másolástechnikai Kft

Profil-Copy Iroda és Másolástechnikai Kft

Békés megye, Csongrád megye

Cégbemutató

Társaságunk 1999 februárja óta úttörő megoldásokat kínál annak érdekében, hogy ügyfelei minél kényelmesebben, gyorsabban és korszerűbben, végezhessék nyomtatási, másolási, dokumentumkezelési feladataikat.
A másolási, sokszorosítási munkák elvégzéséhez- hivatalos márkaképviseletként - a Konica Minolta termékek teljes modellpalettájával állunk ügyfeleink rendelkezésére.
A Konica Minolta márkanév garancia a kiváló minőségű, nagy teherbírású, könnyű kezelhetőséget biztosító, alacsony üzemeltetési költségekkel járó termékskálára, mely a legegyszerűbb asztali lézernyomtatóktól a nagy teljesítményű digitális dokumentumkezelő rendszereket is magába foglalja.
Termékskálánkat 2014 decemberétől ügyfeleink nagy megelégedésére a már sokat bizonyított EPSON márka kitűnő tintasugaras eszközeivel bővítettük.

Esettanulmány

Ágynemű és egyéb kiegészítők gyártásával és forgalmazámazásával foglalkozik partnerünk. Tollal- és pehellyel, gyapjúval valamint természetes-, és műszálas szállal töltött termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak. Szortimentjük jelentős részét saját gyártású paplanjaink és párnáik alkotják. A mintegy 700 kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékük között ágyneműhuzatok, ágytakarók, és egyéb lakástextilek is megtalálhatóak.
Több telephellyel rendelkeznek.
Nemcsak hazai hanem európai sőt távol keleti piacokra is szállítanak. Több száz munkavállaló, kimagasló technológia és szaktudás jellemzi a céget.
Hazai gazdasági élet kiemelkedő családi vállalkozása.
Megoldandó feladat volt, hogy a több telephelyen és telephelyenkét több irodásban végzett háttér irodai munkákhoz használt nyomtatókat, fénymásolókat optimalizáljuk, költséghatékony magas szinvonalú, munkabiztos készülékekkel. Cég életében az alapanyag beszerzéstől az értékesítésig papír alapú kisérőjegyek, nyomtatványok, munkalapok tömege készül. Fontos volt, hogy ezek a a dokumentumok biztonságosan de biztosan elkészüljenek.
Kivánt cél volt, hogy kimutatható költség optimalizálást lehessen elérni a készülékek központosításával, felhsználói azonosításával.
Cégünknél a Konica Minolta berendezések üzembe helyezését, minden esetben megelőzi egy igényfelmérés, hogy, az adott feladathoz teljes mértékben alkalmazkodó eszköz, így jelentősen növelje a költséghatékonyságot, s hozzájáruljon a vállalkozás expanziójához. Itt is ez történt. Irodákat, az ott dolgzó kollégákat monitorozva, az irodákban használt készülékek begyűjtését követően, a legjobb berendezések kerültek telepítésre.
Távfelügyeleti rendszert bevezetve, kellékfogyásról és a meghíbásodásokrólt azonnal értesítést küldenek berendezéseink szakszervizünkbe, így ezzel nem kell foglalkoznia a partnerünk munkavállalóinak, így a felszabadúlt időt is a munkájukra fordíthatják. Nincs leállási idő, nincs ebből adódó veszteség.
Kimutatható költség megtakarítás a központi nyomtatók telepítésével, melyen ellenőrizhetőek a nyomatszámok munkaállomásonkként.