CARDWARE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű társaság

CARDWARE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A CardWare Kft több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikai tervezés, rádiofrekvenciás kommunikáció és szoftverfejlesztés területén.
15 éve, a régió úttörőiként léptünk be a mobil kommunikáció M2M üzletágába.
Cégünk a Dolgok Internetén (IoT) alapuló Okos Rendszerek fejlesztésével, gyártásával és rendszerszolgáltatásával foglalkozik. Az intelligens mérés az alaptevékenységünk.
Véghasználói szolgáltatásaink a legegyszerűbb hőmérséklet monitoringtól az
egy városrészben akár több ezer fűtőtest hőfelhasználását kezelő rendkívül kifinomult fűtési költségosztókig és a beltéri levegőminőség folyamatos méréséig terjed.
A Jolla on-line pénztárgépes rendszer, valós idejű üzleti szoftver. és hardver elemekkel. Rugalmas, állandó fejlődésben lévő megoldás a hatékony bolthálózatok és háttérüzemek működtetéséhez.
A CardWare Kft. a környezetvédelem és energiatakarékosság elkötelezett híve.

Temékeink

Esettanulmány

Zala megyei 24 főt foglalkoztató kenyér és friss pékáru gyártásával foglalkozó péküzem.
Az 1992-ben alakult vállalkozás megalakulását követően jelentős fejlődésen ment keresztül. Az akkor még 6 főt foglalkoztató üzem mára már 24 főt foglalkoztat. Ez mellett egy széles viszonteladói hálózatot sikerült kiépíteniük. A cég alapelve a természetes alapanyagok felhasználásával, fenntartható módon előállítani és napi szinten a friss pékárut elérhetővé tenni az egészségesen táplálkozni, étkezni kívánó emberek számára”. A küldetés teljesítéséhez kizárólag minőségi alapanyagokat használ amit lehetőség szerint hazai beszállító partnertől, termelőtől igyekszik beszerezni. A piaci helyzetük megalapozását, fejlődését egyrészt a termék fejlesztésnek köszönhetik, másrész az időről-időre történő üzemi beruházásnak, mint pl sütőipari gépek beszerzése, hagyományos magyar kemencék teljes felújítása, hűtőkamrák melyek új távlatot nyitottak és a cukrászati részleg beindítása.



Papír alapú ügyvitel lassúsága és pontatlansága miatt bekövetkező gyártási hibák minimalizálása gyártási mennyiség optimalizálása
a szállítási folyamatban bekövetkező eltérések kiküszöbölése
selejt és visszáru csökkentése
boltok termékellátásának nyomon követése
rendelési felület egységesítése
Víz /gáz és áramfogyasztás ellenőrzése a termelési folyamatokkal történő összehangolása okosmérési megoldásokkal
dolgozói jelenlét elektronikus ellenőrzése



Jolla üzleti rendszer szoftver:
A Jolla valós idejű bolt/pékség irányítási szoftver. Rugalmas állandó fejlődésben lévő megoldás hatékony bolthálózat működtetéséhez. Összeköthető az ügyfél már meglévő egyéb szoftvereivel mint pl. a központi raktár, gyártás, vagy könyvelés. Három modulból áll:
Éjszakai modul - a befutott megrendeléseket rendszerezi és előkészíti a péküzem éjszaki gyártását és a legyártott termékek logisztikai rendszerezését - gyorsaság, pontosság, papír használat nélkül-A legyártandó mennyiségeket és a Járatok alá eső szállító levelek szerinti beosztást a csarnokban elhelyezett TV képernyőn lehet követni.
A Járatvezetők saját jelszóval lépnek a rendszerbe és kérik a rájuk vonatkozó adatokat a képernyőre.
Ehhez egy érintőképernyős PC áll rendelkezésükre. Opciónálisan tabletet is használhatnak
Shop modul - az üzletek forgalmának, ellátásanak , készlet válzozásának, eladások alakulásának stb szoftvere, amely a beszállított termékek pontos napi rögzítése, az átlátható pénzügyi és készlet jelentések alap pillére, ezért a Jolla azzal, hogy elektronikusan beforgatja a beérkezett áru szállítóleveleit is, a pontos naprakész jól szervezhető cégvezetés segítője.
Tablet modul. - a megrendelések, a leltározás, a visszáru, a selejt a szállítólevelek és a számlázás kezelése tartozik hozzá.
A péküzem áram/gáz és víz fogyasztása annak figyelemmel kísérése és optimalizálása. Az M2m okosmérő rendszer figyeli a fogyasztási adatokat, ha azok egy szintet átlépnek, azonnali riasztást küld a vezetőségnek. A felhaszálási adatokat átlagolja és az attól való nagy eltérést figyeli és kijelzi.
Így megakadályozható akár üzemi baleset , vízszvárgás, elfolyás. Nem utolsó sorban a kiadások korlátozhatók.
A rendszer által begyűjtött és feldolgozott adatokkal tervezhető a cég jövőképe -mindezt energia takarékos és környezetkímélő módon.