NTT DATA Business Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

NTT DATA Business Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az NTT DATA Business Solutions SAP Platinum partnerként több mint 30 éve jelen van a vállalati informatikai piacon világszerte.
A technológiai óriás japán NTT Data csoport tagja, és 30+ országban szolgálja ki ügyfeleit.
Teljes körű IT megoldásszállító szoftver és tanácsadó cégként a hazai leányvállalat közel 200 ügyfélnél végzett munkáival csatlakozik a cégcsoport sikereihez.
Tevékenységünk középpontjában az SAP megoldások és fejlesztések, a vállalati dokumentum- és információkezelés, a folyamatszervezés és –menedzsment valamint a piac igényeit kiszolgálva a digitális vállalati megoldások állnak.
A Software AG kizárólagos partneri státusza biztosítja számunkra az ARIS Platform termék- és szolgáltatáspalettát, valamint a webMethods rendszerintegrációs tapasztalatot és szaktudást.

Esettanulmány

Az ügyfél egy 100% magyar tulajdonban álló, épületgépészeti anyagok gyártásával és kereskedelmével foglalkozó társaság.
A 2008. évtől kibontakozó gazdasági válság indokolttá tette a társaság működésének optimalizálását. A szűkülő piacon elérhető forgalom és eredmény hatékony intézkedéseket tett szükségessé. A társaság Hálózat átszervezése a takarékos költséggazdálkodás, az erőforrások optimalizálása és az egységes üzletpolitika jegyében zajlott. A radiátorgyártás is önálló üzletággá alakult.
A szervezeti átalakítás a kereskedelem területén látványos eredményeket hozott. Az új integrált árunyilvántartási és vállalatirányítási rendszer alkalmazásával a készletállomány optimális szintre csökkent. Az optimális működés érdekében 2011-ben a társaság megvásárolta a radiátor gyártósort és ettől az időtől kezdve végzi a radiátorgyártást, és folytatja a radiátorok és más épületgépészeti termékek országos értékesítését, valamint működteti az országos hálózatot.
A személyes találkozón lehetőségünk nyílt a vállalat felépítésének és működésének, valamint a jellemző üzleti folyamatoknak a megismerésére. Tájékoztatást kaptunk a vállalatnál jelenleg használt informatikai megoldásokról, az új informatikai rendszerrel szemben támasztott követelményekről és elvárásokról. A partner szempontjából fontos, hogy az üzleti folyamatok a lehető legegyszerűbben legyenek meghatározva, leképezve.
Előzetes információink alapján a vállalat üzleti folyamatainak kezelésére megfelelő megoldást nyújthat a kis-és közepes vállalatok számára fejlesztett SAP Business One integrált rendszer. Az alkalmazással szembeni elvárásokat a standard SAP Business One többnyire ki tudja elégíteni, azonban vannak olyan igények, melyek csak fejlesztéssel fedhetők le.
Az itelligence által ajánlott SAP Business One standard megoldásai támogatják a vállalat értékesítési-, beszerzési-, logisztikai-, és pénzügyi folyamatait. Az SAP Business One kiemelkedően jó lehetőségeket biztosít az alábbi funkcionalitások tekintetében:
 a cég folyamatainak könnyebb kezelhetősége,
 a szigetmegoldásokból fakadó információtorzítás és információvesztés, illetve ismételt adatbevitel megszüntetése, és ezáltal az összegyűjtésükre fordított idő és költségek jelentős csökkentése,
 az üzleti folyamatok átláthatósága, többszintű, gyors és rugalmas kiértékelése és elemzése, kimutatások, beszámolók készítése a vállalatvezetés teljeskörű tájékoztatása érdekében,
 az ügyfelek igényeinek pontosabb megismerése, elemzése, az új érdeklődők nyomon-követése.

Az eddig szerzett tapasztalataink alapján biztosak vagyunk abban, hogy az új megoldások kialakítása jótékony hatással lesz a D-ÉG Kft. fejlődésére és ezek eredménye már az első évben érezhető lesz az üzleti folyamatok nagyobb átláthatósága és egyszerűbb kezelhetősége által.