ML Global Systems Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

ML Global Systems Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Az Ecofleet GPS járműkövetés, flottamenedzsment és team menedzsment megoldásokra specializálódott nemzetközi csapat. Célunk a flották és a munkafolyamatok optimalizálása, mellyel partnereink csökkenthetik költségeiket és növelhetik jövedelmüket.

Az Ecofleet több mint 20 országban, több mint 60.000 jármű számára nyújt telematikai szolgáltatást. Ezzel piacvezető Kelet-Európában, Skandináviában és a Balti államokban a járműkövetés területén.

Üzleti partnerként és szolgáltatóként is a kiemelkedő színvonalú, professzionális és ügyfélközpontú szolgáltatásnyújtásra törekszünk. A standard járműkövetési szolgáltatások mellett partnereink egyedi igényeire is megtaláljuk a megoldásokat.

Az Ecofleet által kínált megoldások biztosítják, hogy a flottája körüli napi rutinfeladatok automatizáltan működhessenek, valamint azt, hogy Ön könnyen kezelhető és érthető adatokat és statisztikákat kaphasson róluk.
Minőséget, biztonságot és hatékonyságot viszünk a mindennapokba.

További információ: www.ecofleet.com

Esettanulmány

Vezetés optimalizálás és költség kontroll
Úgy szerettünk volna pénzt spórolni, hogy üzemanyagot takarítunk meg, és egyben szerettük volna a vezetési szokásainkat is javítani. Továbbá szerettünk volna könnyen áttekinthető képet kapni arról, hogy a járműveink merre járnak, valamint ellenőrizni, hogy mikor vannak az ügyfeleknél.
Nagyon sok hasznunk származik abból, hogy látjuk a sofőr vezetési szokásait és azokat képesek vagyunk nagyban alakítani, amely nem csak a környezetnek tesz jót, de rengeteg pénzt spórol nekünk is az üzemanyag fogyasztás visszafogásával, valamint a gumik, a fékek, a motor, stb. kímélésével. Le vagyunk nyűgözve az Ecofleet járműkövetési rendszertől.