VANNET Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság

VANNET Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Az RG Networks Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő, alternatív távközlési vállalat, műholdas és mikróhullámú internet szolgáltató. Szolgáltatásai között lakossági, üzleti megoldások is megtalálhatóak, ahogyan ügyfélköre is a háztartásoktól a nagyvállalatokig, médiáig, kormányzati előfizetőkig terjed.

1. Műholdas internet és adatátviteli szolgáltatásait kifejezetten olyan területeken biztosítja, ahol a hagyományos internet nem elérhető, vagy nem kielégítő minőségű.
2. Licenszelt hálózaton, mikróhullámú béreltvonali, és üzleti internet szolgáltatásait a Dél-Dunántúli régióban biztosítja igazodva vallálkozások egyedi igényeihez.

Esettanulmány

A cég profilja térburkoló kövek, járdalapok, járdaszegélyek, paliszádok, gyephézagos kövek és előre gyártott beton termékek előállítása, gyártása és forgalmazása az egész ország területén. Tevékenység helye: Nagylóc-Zsunypuszta. 16 főt foglalkoztató kisvállalkozás.
2015 január elsejétől elindult az Elektronikus Közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (EKÁER) melynek célja a jogkövető piaci szereplők pozíciójának erősítése volt. A rendszerrel nyomon követhetővé vált az áruk tényleges útja, hiszen a szállítással kapcsolatos adatokat (áru megnevezése, mennyisége, címzett, feladó adatai) egy központi elektronikus rendszerben még a fuvarozás megkezdése előtt rögzíteni kell.
A cég telephelyén a korábbi internet szolgáltató nem tudott folyamatos, stabil internet kapcsolatot biztosítani, így gyakran problémát okozott az EKAER szám igénylése (melyet csak online felületen lehet megoldani).

Az RG-NetWorks Kft műholdas internet szolgáltatásával a folyamatos, stabil internet kapcsolat biztosítva lett. A fuvarozáshoz szükséges EKAER számot a szükséges időpontban azonnal, minden esetben igényelni tudnak. A termelés és a megrendelések folyamatával a szállítmányozást hatékonyabban össze tudják egyeztetni, így növelve a cég sikerességét, jövedelmezőségét.

Weboldal: