Parola Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft.

Parola Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Parola Kft. saját Vállalatirányítási rendszerrel van jelen az élelmiszeripari vállalkozásoknál. Kiemelt partnereink a Sütő- és cukrász iparból vannak. Cégünk 25 éve van jelen a piacon. Rendszerünk a legkorszerűbb technológiával készültek.
parMan - Parola ERP rendszere,
Receptgép,
Törzsvásárlói rendszer,
Tápértékszámítás,
Allergén kezelés,
Gyártmánylap.

Esettanulmány

Ügyfél saját gyártó üzemekkel rendelkezik, ahol különféle pékárukat gyárt. A gyártott termékeket vevőinek és saját boltjaiba szállítja.
Az ügyfél innovatív vállalkozás, rendszeresen jelentkezik a piacon újdonságokkal.
Eredményesen működik, de a működés során felmerült költségeket szükséges kézben tartani és csökkenteni, ezért szükségessé vált egy korszerű vállalatirányítási rendszer.
Rendelések nyilvántartása, kezelése, számlázás.
Gyártás pontos követése és előírása.
Kiszállítások optimalizálása.
Készletek nyilvántartása, alapanyag, félkész és készáru.
Kintlévőség kezelés, pontos pénzügyi rendszer.
A rendelések feldolgozásának és kezelésének ideje jelentősen csökkent, az ügyfelek kiszolgálása mind a pontosság, mind pedig a minőség tekintetében javult. A termelés hatékonysága javult.
Az adminisztrációs munkára fordított idők csökkentek.
A számlázás pontos kézben tartása nagymértékben hozzájárult a számviteli fegyelemhez.
A könyvelő távolból látja a rendszer adatait és dolgozik azokkal. A könyvelés számára csökkent az adatrögzítési feladat, hiszen automatikusan könyvelődnek a bizonylatok.
Összefoglalva a rendszer használata által a költségek csökkentek és az eredmény nővekedett.