PrestonPartner Szaktanácsadó, Informatikai és Szolgáltató Kft.

PrestonPartner Szaktanácsadó, Informatikai és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A PrestonPartner Kft 2005-ben alakult elsősorban a kiskereskedelmi cégek informatikai és egyéb szolgáltatásokkal való ellátására.

Fő tevékenységi terület 2010 óta az egyedi igények alapján történő mobil szoftverfejlesztés okostelefonokra és táblagépekre. A lakossági piacon 2016-ban Magyarországon kb. 5 millió okostelefon és tablet üzemelt, többségük mobilinternettel. Ezáltal elindult a mobil applikációk megjelenése, napi használata és kommunikációja az offline csatornákon.
Az elterjedt vállalati ERP rendszerek mobil kiterjesztése valós piaci igény, melyre sorra jelennek meg a megoldások, erre 2005 óta van folyamatosan fejlesztett megoldásunk TradeCenter néven Android, iOS és Windows platformokon.
2005-2014 között működött a „kiszervezett értékesítés és piackutatás” üzletágunk is. (Üzletkötői, hostess, adatfelmérő munka biztosítása FMCG piacon)

Esettanulmány

A Kotányi Hungária Kft. fűszerforgalmazással foglalkozik a kiskereskedelmi üzletek felé.
Ehhez 10 fő üzletkötőt alkalmaznak, akik több ezer üzletet látogatnak szerte Magyarországon, ahol rendelést vesznek fel, árut rendeznek, felméréseket készítenek.
A kb 2500 üzletben 200 termék felmérése, azokkal történő adminisztráció, nyilvántartás papír vagy táblázat formájában gyorsan kezelhetetlenné és követhetetlenné válik, különösen azért, mivel ezen a piacon a választék, árak, kiszerelések naponta változnak.
Kellett egy magyar nyelvű elektronikus rendszer, amely mobil eszközön működik, könnyen használható és a valós munkafolyamatokhoz igazodik.

A TradeCenter rendszer segítségével okostelefonon és tableten natív alkalmazásban, akár offline is látják és gyorsan kezelni tudják az üzletek, termékek és promóciók aktuális listáját, rendelést készíteni, adatokat felvenni és küldeni a központi szervernek, amelyről tetszőleges értesítések és statisztikák is kérhetőek.