WINFORM Informatikai Kft

WINFORM Informatikai Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A WINFORM Informatikai Kft jogelődei 1995-ben kezdték el a WinNER ügyviteli és vállalatirányítási rendszer fejlesztését. A WinNER integrált ügyviteli és vállalatirányítási rendszer sokéves ügyvitel- és számítástechnikai fejlesztői munka (pénzügyi, számviteli, áruforgalmi, kül- és belkereskedelmi rendszerek) és számos felhasználónál történt bevezetés (több tucatnyi áruforgalmi, pénzügyi, illetve külkereskedelmi rendszer), alkalmazási támogatás során szerzett tapasztalatok felhasználásával készült.
A WinNER rendszer forgalmazására, fejlesztői hátterének folyamatos biztosítására jött létre 1997-ben a WINFORM Informatikai Kft. Tulajdonosai magyar magánszemélyek. Főállású, felsőfokú végzettségű munkatársainak száma jelenleg 13 fő. Meghatározó munkatársai 15-20 éves informatikai és szervezési tapasztalattal rendelkeznek. A WINFORM Kft 2004-től üzemelteti az ISO-9001:2008 minőségirányítási rendszert.
A WINFORM Informatikai Kft közepes méretű vállalkozások számára fejlesztette ki a WinNER integrált ügyviteli és vállalatirányítási rendszert. A WinNER rendszer minden komponensét egységes fejlesztő gárda fejlesztette ki és fejleszti folyamatosan tovább, közös fejlesztési környezetet és komponens-készletet használva. Többéves szisztematikus fejlesztésünk alapvető célja, egy általános jellegű ügyviteli keretrendszer elkészítése volt. Az általunk kialakított rendszer és adatmodell segítségével minden felhasználó sikeresen integrálhatja tevékenységének teljes vertikumát. Az egymásra épülő modulrendszer lehetővé teszi a felhasználók igényeinek megfelelő struktúra kialakítását és a rendszer több lépcsős bevezetését is. A grafikus kezelői felület kényelmes használatot biztosít. A nagy-megbízhatóságú adat-motor (SQL) tranzakcióvédelme kizárja az esetleges adatvesztést, inkonzisztens állapot kialakulását. A kliens-szerver architektúra és az adatbázis technológia lehetőséget biztosít a vállalati fejlődés, növekedés miatt később szükségessé váló hardver-bővítés követésére, sőt a támogatott adatbázis-rendszerek és környezet miatt akár platform-váltás során is átvihető, portolható a rendszer.

Esettanulmány

Royal Tokaji Borászati Zrt.
3909 Mád
Rákóczi u. 35.

Az 1989-ben alakult Royal Tokaji Borászat ma az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb borászat a Tokaji borvidéken. Már a kezdetektől célul tűzte ki a dűlőszelektált borok készítését, melyek olyan első osztályú területekről származnak, mint a Mézes Mály, Nyulászó, Szt Tamás és a Betsek dűlők.
A Royal Tokaji díjnyertes borai a hagyományos tokaji borkészítési technológián alapulnak, de magukban hordozzák a modern technológiák előnyös tulajdonságait is. A Royal Tokaji Borászat vezető szerepet játszott e legendás magyar borok újjászületésében, mely a világhírű borszakíró és a borászat egyik alapító tagja, Hugh Johnson szavaival élve „még az imádkozó angyalokat is megénekelteti”.
20 év után a Royal Tokaji ZRt tevékenysége és termelési volumene olyan szintre emelkedett, mely megkövetelte integrált vállalatirányítási megoldás bevezetését. A borászat tevékenysége a szőlőtermeléstől és feldolgozástól, a borászati tevékenységeken keresztül, a belföldi és export értékesítésig terjed. Ezért olyan integrált megoldásra volt szükség, mely a pénzügyi-számviteli feladatokon túl, a termelési és kereskedelmi folyamatok követését, a naprakész készletgazdálkodást, a borászati tevékenységhez kapcsolódó jövedéki nyilvántartásokat és bevallásokat, továbbá a szőlészeti és borászati tevékenység teljes körű utókalkulációját is megoldja.
A Royal Tokaji ZRt 2008-ban választotta ki megoldásszállítójának a WINFORM Informatikai Kft-t, és még ebben az esztendőben bevezetésre került a WinNER Integrált vállalatirányítási rendszer. A WinNER rendszer kezeli a Megrendelő teljes értékteremtő folyamatát, a termelést, készletgazdálkodást, kereskedelmet, illetve a pénzügyi és számviteli folyamatokat. A bevezetés során kialakított utókalkulációs eljárások segítségével pontos képet lehet kapni a termelési és kereskedelmi tevékenység jellemző költségvonzatairól, az előállított - egyébként világszínvonalú borok - jövedelmezőségéről.
A Royal Tokaji ZRt-nél kialakításra került üzleti, ügyviteli modell segítséget tud nyújtani minden hasonló profilú borászati vállalkozás integrált ügyviteli rendszerének kialakításához.