Nedal Network Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Nedal Network Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Tapasztalt szakemberekből álló cégünk professzionális informatikai szolgáltatásokat nyújt a magyar és a nemzetközi piacon immáron 13 éve. Külföldi tapasztalatokkal rendelkező, modern gondolkodású kollégákkal dolgozunk együtt a mindennapok során azért, hogy tisztában legyünk az aktuális piaci trendekkel, így kiszolgálva ügyfeleink igényeit.

2008-ban alakult cégünk az elmúlt évtizedben folyamatosan növekedett, és számos elégedett ügyféllel bővültünk, akik számára komplex informatikai megoldásokat nyújtottunk.

Küldetésünk, hogy a mai modern IT technológiák használatával megkönnyítsük a vállalkozások mindennapjait, és hosszútávon jelentős összegeket takaríthassanak meg költséghatékony IT megoldásainkkal.

Számunkra az ügyfél az első- nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatokra, mind az ügyfeleinkkel, mind az iparágvezető informatikai szolgáltatókkal. Ezek a kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy mindig a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, és 100% garanciát vállal

Temékeink

Esettanulmány

Jászárokszállási telephelyű gyártó cég, Európában multinacionális jelenléttel.
A cég légkezelő berendezések gyártásával foglalkozik. A 200 fős vállalat vezető piaci részesedéssel bír az épület gépészeti megoldások szállításában.
A projekt célja a vállalatnál üzemeltetett informatikai rendszer kiszolgálójának korszerűsítése és gyártássegítő rendszerek szerveres környezetbe való integrálása.

Megoldandó problémák:
- Korszerűtlen szerver hardver lecserélése
- Több szerver szoftver telepítése egy szerver erőforrásainak kihasználásával a költségek határon tartásával.
- Vállalati adatbiztonság kialakítása
- Biztonságos távoli hozzáférés biztosítása a dolgozóknak
- Telephelyek között VPN csatorna kialakítása
- Vállalati levelezéssel kapcsolatos fejlesztések
Alkalmazott technológiák:
- VMware virualizációs szoftver bevezetése
- Microsoft Windows Szerver installáció
- Microsoft Exchange 2016 levelező szerver bevezetés

A vállalat számára lehetőség nyílt a virtualizációs megoldás által több szerver egy fizikai kiszolgálón való üzemeltetésére. Költség és energia csökkentés mellett elérhetővé vált a hatékonyabb és biztonságosabb szerveres infrastruktúra üzemeltetés a cégnél.

A Microsoft Windows szerver szolgáltatásaival elérhető lett távoli munkavégzés biztonságos VPN kapcsolaton keresztül a home office-ban dolgozók számára.
Az alkalmazott technológia lehetőséget biztosít a központi fájlok tárolására, privát felhő üzemeltetésére, megfelelő jogosultság kezeléssel.

A Microsoft Exchange Szerver bevezetésével a cég levelezése saját domain névvel teljes körű kontrollált környezetben érhető el a munkaválók számára, munka állomásaikon és mobil eszközein. A szoftver által biztosított közös címjegyzék és naptár nagyban elősegíti a dolgozói csoportmunkát, amivel csökken az adminisztráció és egyszerűsödött az értekezletek szervezése, és az erőforrások elosztása.