Prosper Szoftverház Kft.

Prosper Szoftverház Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

- 25 éves szakmai múlt az egyedi szoftverfejlesztés területén
- széles körű technológiai kompetenciák
- rendszerszemléletben való gondolkodás
- folyamatalapú rendszertervezés
- ügyfélközpontú tervezés és fejlesztés
- komoly célpiaci ismeretek a kereskedelmi szektor, raktári logisztika, szolgáltatóipar területén
- egyedi igényekre szabott komplett vállalatirányítási / logisztikai rendszerek fejlesztése
- kialakult belső munkamódszerek, belső szabványok
- innováció
- platformfüggetlen technológia

Temékeink

Esettanulmány

Elektronikai berendezések kereskedelme Közép-Kelet Európában
A tevékenységen belül a cég Magyarország, Románia egyik piacvezető szereplője és Szlovákiában is dinamikusan növekszik. Az export jelentős még ezen felül Szerbia, Szlovénia, Horvátország, Csehország felé.
A kereskedelmi folyamatok komplex vezérlése önmagában is komoly feladat, és sokaknak nem is sikerül, de az anya- és a leányvállalatok közötti információáramlás megfelelő koordinálása még komolyabb kihívást jelent.
Az erőforrások ésszerű felhasználása érdekében megoldandó az adatok teljes konszern szinten is csak egyszeri előállítása és a rendszerek közötti átadása.
A vállalatirányítási rendszer célja összehangolni a kereskedelmi reálfolyamatok elemeit egymással, valamint az anya- és a leányvállalatok között.
A rendszer áll három vállalatirányítási rendszerből (Magyarország, Románia, Szlovákia), egy képviselői rendszerből, továbbá kiskereskedelmi és végfelhasználói webáruházból.
Az erőforrások költségtakarékos kezelése érdekében a cégcsoport nem engedheti meg magának az adatok redundáns kezelését, ezért minden üzleti adat és minden árucikk kizárólag a fő ERP rendszerben áll elő, a többi alrendszer innen kapja automatikusan.
A rendszerek használatával a cégcsoport hatásfoka és működési minősége igen magas szintű lett.