SporSoft Kereskedelmi és szolgáltató Kft

SporSoft Kereskedelmi és szolgáltató Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A SporSoft Kft. 1998-ban - a Sporran Bt. jogutódjaként - jött létre. Fő tevékenységünk a SeptoWin integrált vállalatirányítási szoftver fejlesztése, de foglalkozunk még komplex rendszerek (hardver-szoftver) megtervezésével és szállításával is. A SeptoWin rendszerek bevezetése (előzetes felmérés, értékesítés, adaptálás, betanítás, folyamatos üzemeltetés) Budapesten és vonzáskörzetében szintén cégünk tevékenységi körébe tartozik. A Budapesten kívüli ügyfelek viszonteladóinktól vásárolhatják meg a szoftvert.
Fejlesztési tevékenységünk során folyamatosan nyomon követjük a szoftvertechnológia fejlődését, s a SeptoWin rendszert folyamatosan hozzáigazítjuk a legkorszerűbb technológiák nyújtotta lehetőségekhez.
Cégünk a hazai piacon elsők között kezdte meg először a Windows felületen futó vállalatirányítási rendszer fejlesztését, majd később szintén elsők között tértünk át a kliens/szerver technológiájú rendszer fejlesztésére. Az általunk fejlesztett vállalatirányítási rendszer jelen verziója a legmodernebbek számító 3 rétegű architektúrára épül, ami igen komoly megbízhatóságot és skálázhatóságot biztosít.
Fejlesztési tevékenységünk szakmai hátterét egy könyvvizsgáló cég felügyeli, így a SeptoWin rendszer ügyviteli szempontból is folyamatosan komoly ellenőrzésen esik át.
Technikai támogatási rendszerünkben magasan képzett mérnököket, valamint könyvvizsgálókat és pénzügyi-gazdasági szakembereket alkalmazunk annak érdekében, hogy minél magasabb szinvonalú szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek.
Tevékenységünk magas szinvonalát a Compfair Vásárdíjával és a Microsoft Fókuszpont díjával is jutalmazták.

Esettanulmány

A Multicard Kft. plasztik kártya gyártással, megszemélyesítéssel 1989 óta áll ügyfelei rendelkezésére. A társaság 100 %-ban magyar tulajdonban van. Az anyacég, a alt , az egyik piacvezető a hazai biztonsági okmányok területén.

Az épület a Visa és az Europay nemzetközi kártyatársaságok biztonsági előírásai szerint épült és rendelkezik mindazzal a külső és belső objektumvédelmi, beléptető, tűzvédelmi rendszerrel és eszközzel, valamint a gyártáshoz szükséges teljes körű technológiával, amely a fenti társaságok kártyáinak gyártásához elengedhetetlen.


Egy termelő cég teljes körű vállalatirányítási problémáinak megoldása kezdve a rendelések nyilvántartásától, a gyártási tevékenység követéséig, pénzügy/számviteli, készletnyilvántartási feladatok.
A feladatot a SeptoWin 7 integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésével oldottuk meg.
A megoldás előnyei:
- a SeptoWin rendszer 1993 óta működő rendszer, mely a gazdasági élet különböző területein, több mint 200 ügyfél esetében bizonyította működőképességét.
- a rendszer technológiája biztosítja a gyors testre szabhatóságot, valamint a skálázhatóságot akár 1000 munkaállomásig. Ezáltal a vevők egy értékálló és az igények változásához egyszerűen adaptálható rendszerhez juthatnak hozzá.
- a SeptoWin rendszer tudásában, használhatóságában és technológiájában felveszi a versenyt a vállalatirányítási rendszerek legdrágább képviselőivel (SAP, Axapta, stb.), ugyanakkor egy átlagos középvállalat által is megfizethető árkategóriába tartozik.