Telvice Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Telvice Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A Telvice Kft. 2004-ben kezdte meg működését. Vállalatszervezési és -irányítási rendszerek képviseletétől a telekommunikációs eszközökig terjedt a kínálata, majd 2008-ban új tulajdonosi összetételben, informatikai szolgáltató és rendszerintegrációs területekkel kibővítve folytatta tevékenységét. Ügyfél és szakmai körökben is elismert vezetők és mérnökök alakították ki az új csapatot, akik számos országos kiterjedésű IT-projekt megvalósítása során szerzett tapasztalataik birtokában tűzték ki azt a célt, hogy a Telvice Kft.-t a hazai IT-piac egyik vezető rendszerintegrációs szolgáltatójává tegyék. A minőségre fordított megkülönböztetett figyelmet bizonyítja, hogy cégünk a teljes tevékenységi körét az ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszer szerint végzi.

Temékeink

Esettanulmány

Célunk, hogy vállalati integrált ügyviteli rendszerek tervezésével, bevezetésével, a már meglévő rendszerekhez való hozzáillesztéssel és az ezekhez kapcsolódó magas színvonalú ügyféltámogatással, valamint egyedi fejlesztéseinkkel hozzájáruljunk Ügyfeleink ügyviteli folyamatainak hatékony működéséhez, egyúttal felgyorsításához is. Nem termékeket, hanem megoldásokat adunk, melyek által értéket teremtünk Vevőink számára. Felelős vállalatként szem előtt tartjuk, hogy a GriffSoft-nál a minőség és a szakszerűség mindig kiemelt kategóriák legyenek a határidők pontos betartása mellett.
3D Abroncs Szkenner


A 3D abroncs szkenner a gumiabroncsok minőségellenőrzésére optimalizált roncsolásmentes anyagvizsgálati berendezés. A szkenner a gumiabroncs szeletek vizsgálatát röntgen és CT vizsgálatokkal virtuálisan teszi lehetővé, így szükségtelenné válik a gumiabroncsok tényleges fölszeletelése, ebből adódóan évente akár 2.000.000.000 Ft költségcsökkentés lehetséges.
A vizsgálandó gumiabroncsról a szkennerbe helyezést követően két szögből (45°os majd merőleges 135°os helyzetben) röntgenfelvétel készül, miközben az abroncs mozog. Ennek eredménye a vizsgált tárgy kiterített 2D-s képe. A röntgenen jól kivehető hibásnak tűnő területekről irányítottan komputertomográfiás (CT) eljárással szeletsorozat készül. A szeletek távolsága 0,1 mm és 0,5 mm között változhat (Ajánlott érték 0,2 mm). Az első és utolsó szelet közötti távolság maximum 50 mm lehet. Ezen szeletsorozatból előállított 3D rekonstrukción jól láthatóak a rendellenességek. További segítségként a szoftver automatikusan detektálja a légbuborékokat és pirossal jelöli őket a CT felvételen. A felvételek közben a sugárzás miatt az abroncs szkenner teljesen zárt, ezért az események videokamerán keresztül követhetőek.