Pentasol Group Korlátolt Felelősségű Társaság

Pentasol Group Korlátolt Felelősségű Társaság

Hajdú-Bihar megye

Cégbemutató

A Pentasol Group Kft. 2011-ben alapított 100 %-ban magyar tulajdonú gyártó és szolgáltató cég. Cégünk az ipari karbantartás területén belül a tisztítási technológiák széles spektrumán tevékenykedik, melyet 2013-tól ehhez kapcsolódó gyártási portfólió is színesít. Mind szolgáltatási és gyártási tevékenységünk alapvető pillérei a környezettudatosság, energia,- és költséghatékonyság, valamint a legmagasabb szintű vevői megelégedettség.
Cégünk 100 %-ban elkötelezett a folyamatos fejlesztések és a legmagasabb szintű minőségi elvárások teljesítésében, mely egyaránt értendő a cég napi működésére, valamint a ránk ruházott/elvégzett feladatokra is egyaránt. Célkitűzésünk a meglévő és új partnerek legmagasabb szintű fejlesztése, melyeket korrekt üzleti kapcsolatra, a megfogalmazott megrendelői igényekre és a mindenkori törvényi szabályozásokra építünk.

Temékeink

Esettanulmány

Jász-Nagykun-Szolnok megyei több ezer főt foglalkoztató gyártó cég széles termékpalettával.
Gyors fejlődésnek köszönhetően a gyártókapacitás jelentősen megnőtt, de a háttérben nem fejlődött hozzá a megfelelő felügyeleti rendszer, így a gépek kihasználtságát, aktuális állapotát, a gyártás folyamatát nem lehetett ellenőrizni, különös tekintettel a selejt százalékokra, gyártási ciklus időkre, gép kihasználtságra.
Olyan komplex felügyeleti rendszer kiépítése, mely géptípustól, berendezéstípustól függetlenül lehet megoldani az adatok gyűjtését, beleértve a dolgozók jelenlétének ellenőrzését, a berendezés állapotának figyelését, a gyártott termékek darabszámának illetve selejt százalékának figyelését illetve a gép/berendezés leállásának érzékelését. Ezek segítségével jelentősen csökkentek az állásidők, és a gyártásból adódó selejt veszteségek. A ciklusidő figyeléssel a gyártási költségek is csökkentek, mert jobb lett a gépek kihasználtsága.
Energia felhasználás figyeléssel a költségeket pontosabban lehet számolni, így a termelés gazdaságossága nyomonkövethető.