Novacoop Kft.

Novacoop Kft.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Cégbemutató

A Novashop Computers munkatársaiként hiszünk abban, hogy az informatika élvezetesebbé és könnyebbé teszik ez emberek életét, segíti mindennapjaikat. Fő feladatunknak tekintjük, hogy segítsünk az emberek informatikai problémáinak megoldásában, tájékoztassuk őket a lehetőségekről és kiszolgáljuk teljeskörűen az informatikával kapcsolatos igényeiket.
A Novacoop Kft. 2004 óta nyújtja kedvező áru számítástechnikai termékeit és színvonalas informatikai szolgáltatásait partnerei számára. Vevőbarát árakkal, szakszerű és ügyfélcentrikus kiszolgálással értük el, hogy mostanra nagyszámú magán- és céges ügyfelet tudhatunk partnereink között. A dinamikus fejlődést szakmai képzésekkel és megbízható pénzügyi háttérrel biztosítjuk.

Esettanulmány

5-10 fős, jellemzően könyvelő irodák informatikai rendszerének biztonságos kialakítása
Hálózat építés, biztonsági mentés, gyors, megbízható számítógépek telepítése. Folyamatos internet kapcsolat biztosítása.
Gyors, strapabíró, megbízható eszközök telepítése. Mini PC, aminek alacsony a fogyasztása, nincsenek lógó kábelek az asztal alatt. Gyors, stabil internet kapcsolat ipari routerrel. Nas, hálózati meghajtó a biztonsági adatmentéshez.