TopNet Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

TopNet Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk, 2014 január 1-től vette át Harta területén a kábeltévé, internet szolgáltatást, mely vezérlését a 2007 óta ugyanazon programozók által fejlesztett szoftver biztosítja. Azóta is folyamatosan végezzük a fejlesztéseket. Mivel mi szolgáltató cég is vagyunk, ezért jól ismerjük a partnereink által szükségesnek ítélt funkciókat, valamint a törvényi változások cégünkre is vonatkoznak. 9 fővel látjuk el a telekommunikációs, fejlesztési, és a háttér támogatási feladatokat. Az elmúlt években a szolgáltatáshoz szükséges teljes eszközpark lecserélésre, korszerűsítésre került. Felújításon esett át az ügyfélfogadó tér, a komfortosabb, gyorsabb ügyintézés érdekében. Folyamatosan jelen vagyunk a kábeltévé, internet szolgáltatók rendezvényein, országos hírközlési kiállításokon. Szoftverünket jelenleg is használó cégek felhasználó barátnak, könnyen átláthatónak, modul rendszerének köszönhetően jól felépítettnek találják.

Esettanulmány

Jelenlegi partnereink közül kiemelten fontos a Berotel Networks Kft., mivel velük a legrégebbi és a legszorosabb a kapcsolat a szoftver terén. A távközlés és az informatika konvergenciájából adódó új technológiákra és a kiemelt szakismeretekre igényt tartó ügyfeleiket magas színvonalon szolgálják ki. Üzletpolitikájuk és céljuk, hogy kiemelkedően magas színvonalú munkát végezzen és elismerést vívjon ki a távközlési szolgáltatás terén, megnyerve ügyfelei elégedettségét.
2015-ben keresett meg minket a Berotel Networks Kft., hogy - Európában egyedülálló-, optikai hálózatot építenek az M5 autópálya mentén a kisebb-nagyobb települések Internet és TV ellátása érdekében. Szükségük volt egy olyan komplex, nagy tudású szoftver-rendszerre, mellyel az optikai központ (TV, Internet, telefon terén) vezérlését el tudják látni, emellett az ügyfeleik számlázását is leegyszerűsítik. Könnyen megtanulható és kezelhető szoftverre volt szükségük. Bemutattuk nekik a TPS Admint, melyet első látásra
megszerettek és azóta is nagy megelégedéssel használnak. Megkönnyíti munkájukat a szerződéskötésnél, az esetleges kintlévőségek kezelésénél, ügyfelek értesítésénél is, ezzel munkát és pénzt megtakarítva. A hálózaton található eszközöket is nyilván tartják a rendszerrel, ezáltal mindig nyomon követhetőek a kihelyezett modemek, set-top-boxok.
Nem kell több szoftvert használniuk, több céggel kapcsolatot tartaniuk, mivel a TPS Admin sok mindent elintéz helyettük. A szoftver bevezetése óra az emberi mulasztások, hibák nagymértékben csökkentek az automatizált folyamatoknak és a TPSAdmin szoftver llenőrzési funkcióinak köszönhetően. Kevesebb emberi tényező hatására a cég kiadási csökkentek és bevételei nőttek.
A TPS Admin a központ teljes vezérlését is elvégzi, ide értve az ügyfelekhez kihelyezett kártyák, modulok, set-top-boxok stb., aktiválását, monitorozását. A jogosultsági rendszernek köszönhetően minden felhasználó csak a megfelelő menüpontokhoz, funkciókhoz férhet hozzá. A TPS Admin felhőalapú rendszer, így mobiltelefonról, tabletről is elérhető (internet kapcsolat esetén), így a Berotel Networks Kft. munkatársai bárhonnan használhatják, nem kell pl. a szerelőknek visszamenni az irodába, hogy egy feladatot elvégezhessenek, ezzel is költséghatékonyan valósítható meg a munka.