ORG SYSTEM Korlátolt Felelősségű Társaság

ORG SYSTEM Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalkozásunk, az ORG SYSTEM Korlátolt Felelősségű Társaság 2010. közepén alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő mikrovállalkozás.

Fő tevékenységi körünket képezi a számítógépes programozás, komplex vállalatirányítási rendszer szolgáltatása, egyedi igények szerint történő szoftverfejlesztés, melyet alvállalkozóként végzünk. Továbbá, tevékenységeink közé tartozik a rendszergazdai felügyelet ellátása is.

Cégünk legfőbb célkitűzése, hogy termékeinket minél magasabb színvonalon tudjuk biztosítani, ügyfeleink elvárásainak teljes mértékben megfelelve.

Esettanulmány

Jelen vállalkozás 2001-ben alakult, s immáron országos kereskedelmi hálózattal rendelkező elektronikai alkatrészgyártó- és kereskedő vállalkozássá nőtte ki magát. A cég meghatározó piaci szereplővé vált az évek folyamán, a KKV szektor tagjaként jelentős hozzájárulással bír a hazai gazdasághoz, illetve 16 fő foglalkoztatásával a munkaerőpiachoz. A vállalkozás 350-400 állandó partnerrel rendelkezik, s közel 900 viszonteladóval tart fent folyamatos kapcsolatot. Partnereik között jelentősebb elektronikai alkatrész nagy- illetve kiskereskedő is megtalálható. Továbbá, országos kereskedelmi hálózatának köszönhetően kisebb végfelhasználók, illetve egyéni vásárlók is részét képezik folyamatosan bővülő vevőkörüknek.
Az esettanulmányban leírt vállalkozás a korábbiak folyamán csak számlázó programot használt pénzügyi folyamatai lekezelése érdekében. Ellenben, a piaci versenyképességének fenntartása és saját ügyviteli folyamatainak lekezelése érdekében egy olyan webáruház kialakítását kezdeményezte, amely egy komplex, moduláris felépítésű vállalatirányítási rendszerrel összehangoltan képes együttműködni. A webáruházzal összekapcsolt vállalatirányítási rendszer bevezetésének köszönhetően a vállalkozás ügyviteli folyamatai teljes mértékben lekezelhetővé váltak a pénzügyi területtől kezdve a gyártási területen át az elektronikus iratkezelésig. A modulok használatának köszönhetően a vállalkozás könnyebben tudja menedzselni operatív folyamatait, a felmerülő problémák megoldása is könnyebbé vált.
Az elektronikai alkatrészgyártó- és kereskedő vállalkozás működési folyamataiba az alábbi célterületeket érintve került bevezetésre vállalatirányítási rendszer:
- pénzügyi, számviteli terület
- beszerzési, logisztikai terület
- vállalati CRM, értékesítés terület
- gyártási terület
- humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés
- kontrolling és döntéstámogatás
- elektronikus iratkezelési megoldás
- internetes értékesítés (vállalati webáruház)
A vállalatirányítási rendszernek és a hozzá kapcsolódó vállalati webáruháznak köszönhetően optimalizálásra kerültek a cég belső folyamatai, a munkaerő-ráfordítások, a raktárkészletek, a ki-és bejövő számlák révén megállapított pénzügyi egyenlegek, melyek révén évről-évre kimutatható megtakarítások jelentkeznek, tovább erősítve a cég fejlődési lehetőségeit. A fejlesztésnek köszönhetően az összes folyamatra kiterjedő szabályozott működtetési és ellenőrzési rendszer került kiépítésre, az ehhez kapcsolódó személyi kompetenciák, döntési jogkörök pontosan meg lettek határozva és a szükséges információs hátteret is megteremtették.