Zigi-Impex Kft.

Zigi-Impex Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Zigi.hu csapata projekt szinten kezeli az ügyfelek Informatikai igényeit több éve, sikeresen
Szolgáltatásaink között szerepel: arculat tervezés, szoftver fejlesztés, weboldal készítés, webes és mobil alkalmazás fejlesztés.

Temékeink

Esettanulmány

A Hotel Óbester egy szépen, egyedien felújított hotel Debrecen belvárosában.
Ahhoz, hogy a piaci versenyben a sok hotel között kornak megfelelő módon, sikeresen jelenjen meg, komplett tervezésre volt szükség. Meg kellett keresni a hotel előnyeit, és azt, hogy milyen formában lenne érdemes ezt az érdeklődőknek bemutatni.
A webes arculat tervezése során a Hotel erősségeit emeltük ki, akár csak a marketing alapokban is. A projekt része volt arculati tervezés, PR cikk írás, profi fotózás a hotel részeiről az oldalon bemutatott helységek 360 fokban történő panorámaképes bemutatáshoz. Ez által a látogató szét tud nézni a hotelben, meglátja, milyen szép helyre érkezik. A vágy felkeltése fontos lépés a sikeres üzlethez.
Az új reszponziv honlapot elkészítettük az arculat tervezés után.
A szükséges információkat 1-1 PR cikkel is kiegészítettük, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű szöveges tartalmak is meglegyenek.
További 4 nyelve, Angol, Német, Román, és Orosz nyelvre is lefordítottuk, így biztosítva a sok vendég számára a kellemes, egyszerű foglalási felületet. Mivel egy jó, gyors, kornak megfelelő, magyar nyelvű admin felülettel rendelkező oldal lett, amit a keresők is szeretnek, így napi szinten is több foglalás érkezik nem csak szállásra, hanem rendezvényekre, esküvőkre is, köszönhetően a termek külön bemutatásának. A sikert nem statisztikai számok, cikkek jelentik, hanem a folyamatosan érkező foglalások, ami a cél volt.