TG NetCom Informatikai, Távközlési Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

TG NetCom Informatikai, Távközlési Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése.

Esettanulmány

Szórakoztató és szabadidős tevékenységet nyújtó vállalkozás, amely célja a családok, gyermekek táboroztatása és kikapcsolódása. A térségben több más vállalkozás mellett működtet ilyen jellegű szolgáltatási tevékenységet. A folyamatos fejlesztésekben látja a piaci előny megteremtését a tulajdonos, amelyre hajlandó pénzt áldozni. A dolgozói létszám szezonban - tavasz, nyár - 30-40fő körül alakul átlagosan.
A meglévő gyengeáramú, IT infrastruktúrája elavult, sok hibával üzemelt. Az alap infrastruktúra hálózat szabványtalan volt, az informatikai eszközök elhanyagolt állapotúak és gazdátlanok voltak a teljes rendszer monitorozatlan üzemelt, a szerveroldalon nem voltak mentések. Az ügyfél tájékoztatás hiányos és elavult volt, nem biztosított naprakész információkat a látogatóknak.
Új alap infrastruktúra került kiépítésre, a meglévő strukturált hálózatot lecseréltük.
Új informatikai aktív eszközök, PC-k kerültek beszerzésre és letelepítésre.
A szerverkörnyezetet rendbe raktuk, létrehoztunk több szintű biztonsági mentéseket.
Új elektronikus ügyfél tájokoztatási rendszert hoztunk létre ipari monitorokkal, ügyfél tájékoztató online szoftverfejlesztéssel.
A hátteret biztosító IT rendszer stabillá vált, a napi szintű műszaki hibák megszűntek, az ügyfelek kiszolgálása ez által jelentősen felgyorsult és javult. Az új tájékoztatási rendszer növelte a látogatók játék és attrakció használatát. A látogatószám és a bevétel kimutathatóan növekedett többek között a fejlesztéseknek köszönhetően.