Sun Solutions Kft

Sun Solutions Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Sun Solutions Kft. közel 10 éve meghatározó szereplő az informatikai piacon. Célunk, hogy fejlesztéseinkkel segítsük a hazai vállalatok versenyképességét. Termékeink segítségével növeljük a hazai vállalatok profitabiliitását.

Esettanulmány

Beruházások kivitelezésével foglalkozó cég méretét tekintve 100 fő alatti, fő alvállalkozóinak száma 10 feletti. Piaci verseny erős.
Az üzleti problémát az ügyfélhez napi szinten érkező nagy mennyiségű adat konszolidált, naprakész kezelése jelentette, a vezetői dontések elkőkészítéséhez, illetve az ügyfélelégedettség növeléséhez.

Nem volt egy olyan egységes rendszer, melyben minden kérdés, feladat naprakészen megtalálható lett volna, amely segítségével a feladatok a munkatársak, alvállalkozók számára könnyen, gyorsan delegálhatók, és naprakész áttekintést adhat a vezetők számára a feladatok aktuális állapotáról.

A dolgozók számára nem voltak egyértelműek a kompetenciák, az egyes feladatokkal kapcsolatos lépések.
Szakértőink segítségével felmért belső folamatok optimalizálását követő, alkalmazásunk bevezetésének segítségével a cég folyamatai optimalizált szintre kerülnek, ezáltal a kijelölt belső folyamatok a leg optimálisabb emberi idő ráfordítás mellett a leg gyorsabban valósulnak meg.
Gyorsabb, pontosabb lett a backoffice feladatok ellátása.
A nagy mennyiségű, napi szinten jelentkező elektronikusan, papír alapon, vagy személyesen érkező feladatok, kérdések, észrevételek gyorsan a kompetens személyekhez jutnak. A reakció idő csökkent, a gyors folyamat kezelés következtében, nőtt az ügyfél elégedettség, valamint csökkent a hibalehetőség a folyamatok rögzítésének köszönhetően.
A fenti megoldások vezettek ahhoz, hogy az ügyfelek gyorsan, pontos választ kaphattak kérdéseikre.