Optiwork Korlátolt Felelősségű Társaság

Optiwork Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az Optiwork Kft. 2008-ban alakult meg Budapesten, CNC szerszámgépekhez és egyéb termelőeszközökhöz kapcsolódó informatikai megoldások szállítására. A vállalat a Cimco Integration magyarországi viszonteladója. Munkatársaink gépészeti és informatikai tapasztalatai biztosítják, hogy a leghatékonyabb megoldásokat kínáljuk ügyfeleink számára az NC kódok létrehozásának és kezelésének, a CNC gépek kommunikációjának és az eszközkihasználtság mérésének területén. Kollégáink mára már több mint 500 CNC szerszámgép és egyéb termelőeszköz hálózatba szervezését végezték el országszerte.

Esettanulmány

A világ egyik vezető pneumatikai termékeket gyártó cégének magyarországi leányvállalata. Több mint 1000 alkalmazott, budapesti telephely, 3 gyártócsarnok.
- CNC gépek programellátásának megoldása RS232 kapcsolaton keresztül.
- CNC programok verziókövetésének biztosítása. Ki, mit, mikor változtat az NC kódokon
- Termelőberendezések kihasználtságának mérése. OEE mutató (Teljes Eszközkihasználtság) meghatározása.
A számjegy vezérlésű szerszámgépek strukturált hálózatba szervezése után az ügyfél 10-15 % hatékonyság növekedést ért el a CNC forgácsolás területén.