Sightspot Network Kft

Sightspot Network Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A debreceni székhelyű Sightspot Network Kft. 2012-ben kezdte meg működését. Fejlesztőinknek több évtizedes tapasztalata van rendszertervezés, szoftverfejlesztés és üzemeltetés tekintetében is.
Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk mobil alkalmazások készítése területén, amit a nagy letöltés szám, illetve az alkalmazásra kapott magas pontszámok is igazolnak. A fejlesztés mellett nagy gondot fordítunk az alkalmazásaink megjelenésére, amelyet minden esetben a megrendelő igénye alapján tervezzük meg és kivitelezzük.
Alkalmazásainkhoz webes adminisztrációs felületet biztosítunk, illetve szerződéstől függően vállalunk teljes körű adatfeltöltést, üzemeltetést is.

Esettanulmány

Az Uzsoki utcai Kórház ma 17 gyógyító, 4 diagnosztikus osztállyal, számos részleggel működik 3 telephelyen. Az Uzsoki utcai főépületben találhatók a szemészeti, sebészeti, nőgyógyászati-szülészeti, fül-orr-gégészeti, urológiai, ideggyógyászati, az I. és III. belgyógyászati, radiológiai, patológiai és izotópdiagnosztikai osztályok, valamint külön épületekben az onkoradiológiai, II. belgyógyászati, tüdőgyógyászati osztályok, a központi laboratórium. Önálló telephelyen, a Hungária krt. 167-169. szám alatt működnek az I. és II. Belgyógyászati-rehabilitációs osztályok és a Krónikus-belgyógyászati osztály. A Tüdőgondozó és Tüdőszűrő Állomás, valamint az Onkológiai Gondozó az Amerikai út 50. szám alatt található.
Az Uzsoki kórháznak szüksége volt egy olyan alkalmazásra, mely támogatja a pácienseket abban, hogy a számukra fontos információkat egyszerűen megtalálják. Ilyenek például az osztályok, ambulanciák, orvosok névjegyzéke, elérhetőségeik, rendelési idejük. Továbbá megoldandó feladat volt, hogy biztonságos bejelentkezés után az online lelet adattár segítségével a páciensek megtekinthetik a kórházi dokumentációikat.
A kórházaknak készült alkalmazás célja, hogy csökkentse az orvos-beteg közti „távolságot”. Az alkalmazásban böngészhetünk az osztályok, szakrendelések, ambulanciák közt, megtekinthetjük azok rendelési idejét, ügyeleti időszakát, illetve az ott dolgozó orvosok névjegyét, elektronikus elérhetőségét. Az olykor nehézkes tájékozódást térképes navigáció segíti akár autóval, akár tömegközlekedési eszközzel szeretnénk megközelíteni az adott kórházat. A felhasználó hasznos információkat szerezhet a kórház házirendjéről, várólistákról, betegjogról. Az applikációban pácienseknek lehetősége van a kórházi kezelése végén készült zárójelentését (vagy egyéb kórházi dokumentációját) okos telefonjára, táblagépére digitális formában letölteni, ott tárolni és megtekinteni. Ha telepíti a Kórházalkalmazást okos telefonjára vagy táblagépére, az alkalmazáson belül megtekintheti a regisztráció során létrejött fiókjához rendelt dokumentumokat is.