WORK HUNTER Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

WORK HUNTER Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Fejér megye, Pest megye, Budapest

Cégbemutató

A Work Hunter Kft 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy kis-és közepes vállalkozások számára nyújtson minőségi, gyors és egyedi IT szolgáltatásokat.

Esettanulmány

A BCD Travel HUngary Kft a BCD Travel nemzetközi utaztató óriás hazai részlege a magyarországi üzleti utaztatás egyik kiemelkedő szerplője.
Kiemelt és magas szintű szolgáltatásinak köszönhetően számos hazai és nemzetközi nagyvállalatok számára nyújt teljes körű utaztatási szolgáltatást.
A piacon folyamatosan tapasztalható versenyhelyzet egyre nagyobb kihívás elé állítja az utaztatási szolgáltatás, különösen az üzleti utazásszervező vállalatokat is. Az üzleti folyamatok során keletkezett elektronikus és hagyományos (papír alapú) dokumentumok mennyisége és mérete, valamint ezek kezelése, rendszerezése egyre inkább szükségessé tette egy olyan hatékony, gyors rendszer bevezetését, amelyben a szereplők a számukra fontos információkat kényelmesen elérik.
Ezért a BCD Travel Hungary Kft egy olyan testre szabható, a saját ügyviteli rendszerükbe integrálható iktatási és folyamatkezelési rendszert kívántak üzembe helyezni, amely a fenti problémákra megoldást nyújt.
Az iktató és folyamatkezelő rendszer bevezetését követően a titkársági iktatás egy gyors, és hatékony eszközt kapott, amellyel a beérkező iratok, dokumentumok azonnali és automatikusan bekerültek egy munkafolyamat kezelő rendszerbe, határidőket szabva azok elintézésnek.
A bevezetett rendszerrel a folyamatok határidői, munkafolyamatok szükséges lépései szabályozhatóvá váltak, megszűntetve ezzel az ügyek, feladatok, és fontos információk elkallódását a rendszerben.
A vállalati dolgozók a számukra ilyen módon elérhető adatokat már nem csak láthatták, visszakereshették, hanem további feladatokat generálva a megfelelő személyhez delegálva betarthatták az adott munkafolyamat minden lépését, és azok határidőit.