Trans-Europe Consulting Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Trans-Europe Consulting Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Több, mint 20 éve az Önök szolgálatában

Kevés olyan informatikai vállalkozás található a hazai szoftverpiacon, amely olyan átfogó tevékenységet végezne, mint a szoftver.hu infoportált üzemeltető Trans-Europe Kft., amely a felgyorsult piaci viszonyokkal lépést tartani kívánó vállalkozások számára kínál korszerű megoldásokat.

Legyen szó akár az irodai dokumentáció automatizálásáról és archiválásáról, egy portál elkészítéséről, kreatív- és marketing munkáról, kreatív eszközök beszerzéséről és annak grafikai hátteréről, a Trans-Europe Kft. szoftverkínálatában biztosan fellelhető a legkorszerűbb megoldás.

Országos lefedettséget biztosítunk, kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezünk, végfelhasználóink között a legnagyobb reklámügynökségek, nyomdák, webdesign stúdiók, bankok, egyetemek és közigazgatási intézmények, valamint multinacionális cégek is szerepelnek.

A szoftverek értékesítése mellett oktatást (Szoftversuli.hu) és technikai szaktanácsadást (Szoftverdoki.hu) is biztosítunk.

Esettanulmány

Kreatív ügynökségek, grafikai stúdiók, web designerek, nyomdák, marketing ügynökségek.
Hogyan dolgozzunk együtt eredményesebben, hatákonyabban szoftvereinkkel?
Adobe Creative Cloud for Teams: a legfrissebb professzionális Adobe kreatív szoftverek egy csomagban, online hozzáféréssel és csak ebben a konstrukcióban elérhető kiegészítő alkalmazásokkal.

A Creative Cloud tartalmazza a számítógépes kreatív alkalmazások teljes gyűjteményét, a kedvencektől - mint a Photoshop és az Illustrator - az olyan új eszközökig, mint az Experience Design CC (előzetes verzió). Ezenkívül nagyszerű mobilalkalmazásokat, amelyekkel bármit létrehozhat, bárhol is van.

A legjobb csomag kis- és közepes méretű vállalkozások és részlegek számára.

Mostantól csoportja bármilyen ihletet gyártásra kész alkotássá tud változtatni, bárhol. Minden szükséges alkalmazás és kellék – köztük az Adobe Stock-képek – karnyújtásnyira lesznek asztali és mobil eszközökön egyaránt. A szakértői képzés, emelt szintű támogatás és gondtalan telepítés révén a munkacsoportoknak készült Creative Cloud 2017-es kiadása megkönnyíti, hogy a közös munkából nagy dolgok szülessenek.