Prosys Rendszerház Kft.

Prosys Rendszerház Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Prosys Rendszerház Kft. informatikai, azon belül is kereskedelmi, vállalatirányítási rendszerek és mobil eszközökkel történő támogatás területén szerzett több mint tíz éves szakmai tapasztalattal az ország területén számos vállalkozás megoldásszállító cége.
Célunk kulcsrakész, megbízható, felhasználóbarát rendszereket kínálni a szoftverpiacon, de nem zárkózunk el egyedi igények kielégítésétől sem.
Mindig figyelembe vesszük az adott felhasználási helyen már működő rendszerek sajátosságait és az adatkapcsolatokra, javaslatot teszünk, ezzel is biztosítva a megfelelő információáramlást és annak hasznosítását.
Rendszereinkben a vezetők információigényére is gondolunk, mellyel a cég eredményességének megítéléséhez nyújtunk segítséget.

Esettanulmány

A legnagyobb magyar üzlethálózattal rendelkező csoportok. Élelmiszer kiskereskedelmi bolthálózat saját üzemeltetésben illetve franchise üzletek működtetése.
Ezenkívül egyéb kereskedelmi tevékenységek vonalkódos termékekkel, pl. sportruházat, könyvkereskedelem, kerékpár nagykereskedelem, stb.
Összességében az országban (mindenhol) 4200 PDA eszközön működik a leltározási megoldásunk.

A leltározás minden esetben egy elhúzódó tevékenység, és sok emberi adatbevitelt igények ami tévedéseket tartalmazhat illetve a lassúsága miatt elég költséges tevékenység. (sok ember, sok ideig bér+járulékok)
Ennek gyorsítása és az adatok pontossá tételére kellett megoldást adnunk.
Fontos, hogy a a rendszerünk független az alkalmazott ügyviteli rendszerektől, interfészeken keresztül kommunikálunk a vállalkozásoknál lévő rendszerekkel, legyen az SAP, vagy egyéb kicsi, nagy ügyviteli, kereskedelmi rendszer.

A Leltár 3000 egy PDA-alapú segédprogram, amellyel a boltok a napi raktári tevékenységeikhez egy nagy teljesítményű mobileszközt használhatnak. A munkák (rendelés, bevételezés, stb.) ideje a mobil adatgyűjtővel jelentősen lerövidíthető, a munka pontosabbá, zártabbá tehető.
Mit kell tudni Leltár 3000-ről?
A megoldást egy szoftvercsomag és egy ipari PDA együttese alkotja. A kézi PDA vezeték nélkül kommunikál a bolt központi rendszerével. Az egy- vagy kétkörös leltárfelvétel során lehetőség van az azonos cikkeket különböző helyen felvenni, akár új tételként, akár a korábbi tételhez halmozva. Az eszközön megnézhetők a felvett leltártételek, és a cikktörzsben kód vagy megnevezés alapján is kereshetünk. A nyilvántartás elkészíthető elsődleges, illetve ikerleltár formában is.

A törzsadatok alapján a polcon lévő termékek árának, kedvezményének ellenőrzése is egyszerű. Eltérés esetén lehetőség van a cikk megjelölésére is. Az eszközön készíthetünk árutasítást, amelyet a kereskedelmi rendszerbe átemelve tudunk életbe léptetni. A boltban vagy a raktárban könnyedén összegyűjthetjük a kifogyóban lévő cikkeket, majd azt átadva a bolti rendszernek, egyszerűen beilleszthetjük a rendelési folyamatba. Ugyanígy már lerakodás közben bevételezhetjük az árut, akár egymás után több szállítmányt is.