Tex and Co Net Korlátolt Felelősségű Társaság

Tex and Co Net Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk a Tex and Co Net Kft. családi vállalkozásként, informatikai szolgáltatások nyújtására alakult.
Fő tevékenységünk a webalapú és mobil programfejlesztés, követve az informatikában történt változásokat és kihasználva az Internet nyújtotta lehetőségeket.
Az elmúlt évek során társaságunk folyamatosan fejlődött, ami a munkatársaink és a felhasználóink számában is megmutatkozott.
Jelenleg két nagy projekten dolgozunk, a MealPlanner Élelmezési program elsősorban közétkeztető cégek, intézmények részére készült, míg a SmartTrade bármilyen kis és közép vállalkozó használhatja a vállalkozásának adminisztrációjára, valamint különböző gyártási és raktározási folyamatok irányítására.

Temékeink

Esettanulmány

Cukrász, péküzem, akik nagy mennyiségben gyártanak és szállítanak különböző sütőipari termékeket, valamint mintabolttal is rendelkezhetnek.

Összetett, bonyolult gyártási folyamat szervezése során felmerült problémák.
Hosszú raktározási idő.
Bonyolult adminisztráció a nyersanyagok nyomon követésére.
Dolgozói hanyagságból eredő túlzott nyersanyag felhasználás.
Értékesítésből származó veszteségek (lopás, selejt)
Jogszabályoknak való megfelelés különböző rendszerekben történő adattárolás, kézi adminisztráció, adatvesztés
Megrendelések bonyolult kezelése, esetleges elírások, elmaradt szállítások
A vállalkozás teljes adminisztrációjának egy rendszerben történő kezelése, ami a költségek csökkenéséhez vezethet.
A gyártási folyamatok tervezésének, nyomon követésének hatékonyságának növelése.
Raktározás pontos vezetése, automatikus műveletek bevezetésével, a hatékonyság és naprakészség növelése. Ütemezett beszállítás és felhasználás a szavatossági idők figyelembevételével, csökkentve az esetleges selejt értékét. A rendszer segíti az ellenőrzéseket, költségelemzések elvégzését, az azonnali reagálást. Az integrált rendszerben található információk segítik a gyors döntéshozatalt, pontos és naprakész adatokra alapozva.

A nyersanyag felhasználás hatékonyságának növelése, veszteségek minimumra csökkentése.
Gyártmánylapok automatikus frissítése, receptúrák nyilvántartása, gyártási folyamatok elérése, ami a betanulást segítheti.

Vevői elégedettség növelése, valamint az ügyfélszolgálat terheinek csökkentése az ügyfélportál bevezetésével, ahol az ügyfelek leadhatják a megrendeléseiket, nyomon követhetik a számláikat, szállítóleveleiket, korábbi megrendeléseiket.