matrixonline.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

matrixonline.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk fő profilja szerint internetes weboldal- és webáruház készítéssel, számítógépes hálózatok építésével és menedzselésével foglalkozik. Munkáink között megtalálható a legegyszerűbb néhány oldalas weboldaltól kezdve egészen a komplex webáruházakig mindenféle internetes portál, portálrendszer. Ügyfeleink részére teljeskörű informatikai szolgáltatásokat kínálunk, beleértve az informatikai eszközök beszerzésétől kezdve a hálózatok tervezésén és kivitelezésén át egészen a szükséges szoftverek telepítését és oktatását. Partnereinket a rendszerek kivitelezése után sem hagyjuk magára, eseti és/vagy általános rendszer-felügyeleti szerződés keretében folyamatos rendelkezésre állással biztosítjuk a meglévő számítógépes rendszer működtetését. Ügyfeleink között megtalálhatóak a legkisebb vállalkozásoktól kezdve a több száz millió forint forgalmú KKV-k is, melyek mindegyikének igényeik és költségkeretüknek megfelelően keressük meg a személyre szabott, optimális informatikai megoldásokat.

Esettanulmány

Cégünk 2006-ban kezdte meg működését Zalaegerszegen. Megnyitottuk a város legnagyobb Női fitnesz stúdióját, mely közel 200nm volt. Cégünk 2006 év végétől lépett az internetes kereskedelembe is, mely mára már olyan szinten nőtte ki magát, hogy jelenleg (2011 augusztus) 28 weboldallal rendelkezünk. Országosan ismert és elismert szaküzletekkel és internetes üzletekkel rendelkezünk, melyek több díjat is nyertek - természetesen nem mondvacsinált díjakat, hanem nyomon követhetőeket. Cégünk 2009 novemberétől a világhírű Horizon Fitness és Vision Fitness hivatalos és kizárólagos magyarországi képviselete és márkaszervize. Cégünk 2015 júniusában megnyitotta Zalaegerszegi központi irodáját, raktárát és szervizét. Így minden belföldi és nemzetközi szállítmányunk innen indul ki, és ide érkezik be. Logisztikai központunkban áruátvételre vásárlóinknak is lehetősége van.
A hatékony internetes értékesítéshez naprakész információkkal ellátott webáruház(ak) szükségesek. A termék leírásoktól kezdve az adott terméket részletesen bemutató fotók, videók, vásárlói vélemények mellett naprakész árukészlet, online rendelés követés, hatékony ügyfélszolgálati rendszer, és az esetleges támogatási, szervizelési feladatokat könnyítő informatikai feladatokat biztosító elektronikus kommunikációs szoftverek komplex rendszer kidolgozását és bevezetését kívánták.
A Fitness-Vital Trade Kft. teljes termékpalettáját bemutató és forgalmazó www.vital-force.hu webáruház komplex adminisztrációs felülettel rendelkező webáruház, melyhez tematikus tudásbázis is kapcsolódik. Az egyes termékcsoportok és márkák külön domain név alatt üzemeltetett, de adattartalom szempontjából szinkronizált adatbázisra épülő internetes webáruházak hálózatává alakult. Emellett szükségessé vált a több raktár kezelésével összekötött számlázó- és készletnyilvántartó program integrálása is. Az ügyfelekkel történő elektronikus (email) kapcsolattartást szinkronizált IMAP alapú email fiókok, online párbeszéd (chat) szoftver is segíti.