Turbosoft Informatikai Kft.

Turbosoft Informatikai Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A TurboSoft Informatikai Kft. 1987 óta fejleszt Gépjármű márkakereskedések, és márkaszervizek által használható informatikai rendszereket. A rendszer folyamatosan fejlesztése során minden esetben szem előtt tartottuk a felhasználói igényeket. A felhasználóink az egyes gépjárműmárkák, típusok legszélesebb körébe tartoznak. Megtalálhatóak legnagyobb forgalmat bonyolító cégek, a több márkás, több telephellyel egyaránt rendelkezők és a márkafüggetlen kis javító műhelyek is. Termékpalettánkban szerepel komplex vállalatirányítási rendszer könyvelő-pénzügyi programmal, valamint a kisvállalkozásokra gondolva önálló gépjármű szervizt támogató program.

Esettanulmány

Gépjármű márkakereskedéssel és márkaszervizzel foglalkozó vállalkozás. Méretét tekintve 95 fő dolgozót foglalkoztat, 4 telephellyel rendelkezik.
2005-ben a gépjármű márkaimportőr meghatározta azokat az IT. szabvány szerinti konkrét elvárásokat, melyeknek megfelelő vállalatirányítási szoftverrendszerrel üzemeltetheti vállalkozását. Ez a meghatározás érintette az ügyvezetés-ügyvitel, az új és használt gépjármű, az alkatrész raktározási-logisztikai, valamint a gépjárműjavító részlegeket.
Komplett vállalatirányítási megoldás megvalósítása, bevezetése felhasználói oktatással az ügyvezetés-ügyvitel, az új és használt gépjármű, az alkatrész raktározási-logisztikai, valamint a gépjárműjavító részlegekre.
A márkaimportőr meghatározta azokat a kötelező integrációkat (importőri interfészek), melyekkel rendelkeznie kell az alkalmazott vállalatirányítási rendszernek, amiket előzetesen tanúsított és jóváhagyott a márkaimportőr.
Ezek az integrációk hivatottak biztosítani a márkakereskedő-márkaszerviz vállalatirányítási rendszere és a márkaimportőr központi rendszere közötti összeköttetést a napi szintű adatok áramlása érdekében.

A márkakereskedő és márkaszervizben bevezetésre került komplett felhasználói oktatással és utókövető támogatással a márka importőr által előírt és tanúsított integrációkat tartalmazó vállalatirányítási rendszer: Pénzügy-számvitel, Új-és használt autó értékesítés, raktár-készletgazdálkodás-logisztika, szerviz-munkafelvétel, CRM ügyfélkezelés, VIR-Vezetői információs-Kontrolling, pénztár-számlázás modulcsoportokkal. A márkakereskedő elért üzleti előnye egyrészt a szigorú márkaimport által előírt szabványnak való folyamatos megfelelés, a társaság számára a szervezett működés, a kiforrott és nyomon követhető ügyviteli folyamatok, melyek elősegítették a vállalkozás piaci fejlődését.