Groteszk Kreatív Társulat Bt.

Groteszk Kreatív Társulat Bt.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 2003-ban alakult, kimondottan kis- és középvállalkozások professzionális online megjelenésének tervezését tűzte ki célul.
Sikerességünk legfőbb bizonyítéka cégünk folyamatos növekedése és szolgáltatási körünk dinamikus szélesítése. Szolgáltatásaink napjainkban már szinte lefedik a teljes marketing kommunikációs palettát, a stratégiai tervezés és tanácsadástól, a kreatív tervezésen át a komplex online alkalmazás-fejlesztésig.

Az elmúlt több mint 10 év tapasztalatai és sikeres együttműködései révén, partnereink segítségével médiatervezési- vásárlási és PR feladatokat is levezénylünk.

Esettanulmány

Groteszk Kreatív Társulat 14 éve sikeresen működő webfejlesztő cég, mely számos díjjal büszkélkedhet. Kedvező, szabadúszó áron kínálja grafikusi szolgáltatásait és mindezt olyan elérhetőség mellett mintha egy saját grafikus csapata lenne.

Cégünknél évek óta kizárólag jól képzett fejlesztő gárda - belső és külső munkatárs egyaránt - végzi az online fejlesztési, programozási feladatokat.
A számos sikeres projekt és a szerteágazó fejlesztési feladat során, komoly szakmai tapasztalattal gazdagodott csapatunk.


Sajnos nagyon sok olyan honlapot látni ami nem a látogató problémájával, a motivációjával foglalkozik, hanem konkrétan a termékre vagy szolgáltatásra, esetleg a cégre fókuszál. Hiába a tökéletes termék vagy szolgáltatás, a várt értékesítés elmarad, ha a látogató nem érzi úgy, hogy megtalálta benne a problémájának megoldását vagy vágyai teljesülését.
Tucat megoldásokkal nem lehet igazi üzleti előnyre szert tenni, ezért folyamatosan olyan minőségi és egyedi megoldásokat keresünk ügyfeleinknek, melyek valódi eredményeket hoznak.




Programozóink nem csak abban partnerek, hogy a kitűzött fejlesztési cél megvalósuljon, hanem abban is, hogy további értékes ötletekkel hozzátegyenek ügyfelünk elképzeléséhez, annak érdekében, hogy a fejlesztéssel ügyfelünk elérje valódi célját. Tapasztalataink szerteágazóak, az egyszerű webshopoktól az automatizált, vállalatirányítási kapcsolattal rendelkező komplett értékesítési rendszerig.

A számos sikeres projekt és a szerteágazó fejlesztési feladat során, komoly szakmai tapasztalattal gazdagodott csapatunk, melyet szívesen megosztunk ügyfeleinkkel. Pontosan elképzelésünk van arról, milyen technológiai háttér, milyen alkalmazások összessége szükséges a sikeres megvalósításhoz.