Szinva Net Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Szinva Net Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Szinva Net Zrt. 100%-ban magyarországi magánszemélyek tulajdonában lévő cég, mely 1988-ban alakult. Az alapító tulajdonosok szakmabeliek, túlnyomó többségük ma is a cégért, a cégben dolgozik.
Magyarország vezető informatikai vállalkozásainak egyike. Tevékenysége, szakmai és üzleti magatartása, referenciái alapján elfoglalt helye messze meghaladja az árbevétel alapján készült statisztikai sorrendet.
A Szinva Net Zrt. elkötelezett híve a minőségi informatikának mind a termékek, mind a szolgáltatások terén. Ezen törekvések egyik biztosítéka az 1997-ben bevezetett ISO 9002-es minőségbiztosítási rendszer, melyet az elsők között szerzett meg a hazai IT cégek közül.
Az elmúlt évek alatt is a munkamódszerek fejlesztése folyamatos, jelenleg ISO 9001:2008 valamint ISO 14001:2004 szabvány alapján kialakított integrált irányítási rendszert működtet a vállalkozás.
Tevékenységi köre az egész országra kiterjed, szerződéses partnerei révén országos hálózattal rendelkezik.

Esettanulmány

Budapesti 50 főt foglalkoztató, több telephellyel rendelkező, építőipari eszközök kereskedelmével foglalkozó cég.
Problémát jelent a munkatársak szabadságának engedélyezése, nyilvántartása, ezáltal nehéz biztosítani, hogy minden időszakban rendelkezésre álljon a szükséges munkaerő.
Minden telephelyen a konyhában kifüggesztett táblázatok segítségével rögzítik, hogy ki mikor szeretne szabadságra menni, és ezt minden helyszínen egy-egy munkatárs koordinálja, felterjeszti az illető felettesének az igényt és amint visszajelzést kap, engedélyezettként jelöli a szabadságot, majd havonta ezeket összesíti és küldi a munkaügyes kollégának.
A szabadságok engedélyezése lassú, körülményes, nem átlátható és rengeteg időt töltenek a haszontalan adminisztrációval.
A Szinva Net Szabadság Nyilvántartó Rendszere leegyszerűsíti és átláthatóvá és könnyen kezelhetővé teszi a szabadságigénylés rendszerét.
A rendszerben rögzítésre kerülnek az alá-fölé rendeltségek, így ha valaki belép a rendszerbe és bejelöli, melyik napokon szeretne szabadságon lenni, arról a felettese azonnal értesítést kap. A felettes átlátja, hogy melyik beosztottja mikor szeretne szabadságra menni és ennek függvényében engedélyezi vagy elutasítja az igényt.
A rögzített igényeket a munkaügyi kollégák is látják, így a bérszámfejtésnél automatikusan figyelembe tudják venni.
A legnagyobb előny, hogy gyorsan, átláthatóan zajlik az engedélyezés és nem szükséges emberi erőforrás helyszínenként a kezeléséhez.