RonoSoft Informatikai Bt

RonoSoft Informatikai Bt

Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk 2011 óta foglalkozik az ESZES ERP rendszer telepítésével, üzemeltetésével és fejlesztésével.
Hatékonyság érdekében rendszerünket folyamatos fejlesztjük, szem előtt tartva a felhasználó igényeket és természetesen a törvényi változásokat.
Keretrendszerünk tartalmazza a klasszikus modulokat (rendelés, számlázás, készlet, könyvelés, stb), de megtalálható néhány speciális iparági modul is (szállítmányozás, logisztika, gyártás).
Fontos, hogy partnereink ténylegesen olyan szoftvert használjanak, ami a leghatékonyabb számukra, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi igények fejlesztésére is.

Esettanulmány

Cég: Honi-Coop Kft (COOP régiós központ)

Ágazat: kereskedelem, jövedéki termékek forgalmazása

Cégméret: kb. 50 dolgozó, átlagos éves nettó árbevétel: 5 Mrd Ft

Hozzávetőlegesen 300 bolttal áll üzleti kapcsolatban, melyek között megtalálható saját, de franchise partner is.
- teljes kereskedelmi és pénzügyi tevékenységének lefedése
- COOP adatok integrációja, egységes törzs kialakítása, online kapcsolat
- saját ügynökök kezelése
- terítőkocsi kommunikáció
- ügynökök kezelése
- kétirányú bolti adatkapcsolat
- adatgyűjtő használata a raktárban
Rendszerünk bevezetése után sikerült az egységes törzs kialakítása a COOP központtal, valamint a szinkronizálás segítségével olyan adatokhoz jutott a cég (akciók, árváltozások, új termékek), melyeket korábban manuális módon dogozott fel (e-mail, papír, stb)

Integráltságnak köszönhetően a rendelés beérkezését követően, a komissiózáson át, a számlázásig ill. a könyvelési adatok feldolgozásáig minden egy rendszeren belül történik, jogosultsági szintek elválasztásával.

Bolti kommunikáció teljes lefedésével a bolt tulajdonosa a legutolsó akcióról is értesül, segítve ezáltal a munkáját, melyeket a cég ügynökei is használnak rendelés leadására.

A cég központjában a rendelés összeállításánál és a komissiózásnál a mobil adatgyűjtő használata lényegében lefedi a tárhelyes raktározást és leltározást, megvalósítva a szavatossági idő és LOT szám szerinti mennyiséget kezelését is.

Rendszerünkbe épített jelentéskészítő segítségével a rendelésfelvevőtől a tulajdonosig mindenki egy testreszabott listát kap egy meghatározott csatornán (e-mail) keresztül, melyet automatikusan is küldhet a rendszer.

Rendszerünk bevezetése után jelentősen nőtt a cég árbevétele, valamint a naprakész gyors információcsere segítéségével javult a cég partneri viszonya is.