Neuron Szoftver Kft.

Neuron Szoftver Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Neuron 1998-ban alakult szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
A Neuron elsősorban értékesítési (webshop és selfcare) és a cégek humánerőforrását motiváló és képző (gamification és tudásmenedzsment) online megoldásokkal foglalkozik.
A Neuron küldetésének középpontjában az a törekvés áll, hogy ügyfeleinknek – egyedi igényeik alapján – folyamatosan olyan üzletfejlesztést támogató megoldásokat szállítsunk, amelyek jelentős hatékonyságnövekedésen keresztül gyors megtérülést is hoznak.
Cégünk dinamikus fejlődésében kulcsszerepe van az ügyfelekkel való szoros és rugalmas együttműködésnek. Fontosnak tartjuk a folyamatos intenzív partnerkapcsolatot és az ügyfelekkel történő közös gondolkodást.

Esettanulmány

UPC Magyarország Kft. Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltató cége.
Szolgáltatások: kábeltelevízió, internet, vezetékes telefon, mobil szolgáltatás
A UPC Magyarország teljeskörű mobil szolgáltatást kívánt biztosítani az ügyfelei részére. (MVNO)
A Neuron az általa fejlesztett on-line értékesítési rendszerek továbbfejlesztésével és új szoftverek kialakításával biztosítja a UPC Magyarország mobil szolgáltatásának értékesítését (UPC Webshop, MyUPC, teljes értékesítési hálózat) - a teljes szerződéskötési, logisztikai, aktiválási és hibakezelési folyamatok hátterének kialakításával és folyamatos fejlesztésével.