Eri-Car 97 Kereskedelmi Korlátolt Felelőségű Társaság

Eri-Car 97 Kereskedelmi Korlátolt Felelőségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 10 éve foglalkozok weboldal készítéssel. Eddig mintegy 1 000 cégnek készítettünk weboldalt.

Ezen az ezer honlapon keresztül egy általunk elkészített program segítségével, automatikusan megtalálhatóvá tesszük a weboldalakba elhelyezett termékeket, illetve szolgáltatásokat.
Biztosítunk továbbá 14 olyan kiépített és jól működő hirdetési csatornát, amiken keresztül további látogatókat tudunk a weboldalakra irányítani, anélkül, hogy erre időt és figyelmet kellene fordítani
Ezen túl megmutatjuk, hogy a Facebook-ról hogyan lehet a számítógép ismerete nélkül is, nagyon sok érdeklődőt a weboldalra irányítani.
Ezek összessége miatt, a Google oldalán is megtalálhatóak a weboldalak, ami további látogatókat eredményez.

Temékeink

Esettanulmány

Hajdú Ráfis József kettő öltönyüzlet tulajdonosa Szolnokon. Az üzleteket részben családi vállalkozásban üzemeltetik 3-4 fő munkatárssal.
A városban még 8-10 helyen lehet vásárolni öltönyöket ezért nagy szükségük volt arra, hogy az üzleteik kínálatát minél szélesebb körben tudják ismerté tenni. A cég a hirdetés és marketing több formáját kipróbálta, de az erre a célra elköltött összeg, ha meg is térült, jelentős plusz nyereséget nem hozott.




Cégünkkel 2010-ben vették fel a kapcsolatot és megbíztak minket weboldal készítéssel. A szolgáltatásunk nem csak erre terjedt ki. A weboldal tartalmát (öltöny, ing, nyakkendő stb.) egy általunk fejlesztett program segítségével, nagy látogatószámú weboldalakon keresztül szintén megtalálhatóvá tettük. Ez mellett, mintegy 1 000 cég weboldalán keresztül (amiket mi készítettünk) szintén megtalálható a weboldaluk.
Ezek összessége miatt pedig a Google keresőben is az első helyen található a honlap.

A vásárlók így nem csak Szolnok és vonzáskörzetéből keresik meg az üzletüket, hanem sok esetben távolabbi településekről is.
A rendszerünk segítségével évente 1-1,5 millió forint hirdetési költséget spórolnak meg, ami egyben
1-1,5 millió forint plusz nyereség is.



Weboldal: