SENSO-MEDIA Fejlesztő és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

SENSO-MEDIA Fejlesztő és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A cégünk hardvert és szoftvert fejleszt. Egyik fő portfoliója a digitális integrátori szerep - mindent digitalizálni, és ezt 21. századra varázsolni -. Az egyik meghatározó termékkörünk az interaktív Digitális totemek, melyek között van olyan, amely használati oltalom alatt is áll. Egyediségünk, hogy nem vásárolunk hardvert, szoftvert. Minden a saját termékünk, így könnyen tudjuk ügyfélre szabni, nincsenek korlátok az eszköz szoftverét vagy kinézetét tekintve. Továbbá még egyediek azok az elemző és mérő szoftvereink: arc felismerés, kormeghatározás, kedv felismerés, érdeklődés felismerés, márka felismerés, minden képelemző mechanika és szoftver. Cégünk jelenleg 18 főt foglalkoztat, de a közeljövőben célunk a további létszámbővítés. Az elmúlt 4 évben piacvezetővé nőttük ki magunkat Magyarországon a Digitális médiatulajdonos és Digitális hardver szoftverfejlesztők piacán. Ez számokban csak a nagyobbakat említve legalább 220 db digitális totem, több mint 20 letelepített Bevásárlóközpont,

Esettanulmány

A Senso-Media Zrt. a digitális infokommunikációs eszközök beszállítója a Smart City pilot projektjében Nyíregyházán. A projekt megvalósítását széleskörű kutatómunka előzött meg, hogy a fejlesztéseket a helyi igényekhez igazíthassuk. Ehhez először fel kellett mérnünk és megértenünk, hogy miként működik Nyíregyháza, és ehhez kellett igazítaniuk az okos várost szolgáló fejlesztéseket.
Azok a városok bizonyultak sikeresek, ahol teret engedtek az innovációs tevékenységnek, ennek első lépése a települési stratégiák kialakítása volt. A megoldás kialakításánál fontos szempont volt, hogy a kényelmi szolgáltatások találkozzanak a valós igényekkel. A Senso-Media Zrt. által kifejlesztett Smart City információs terminál rendszer, a Digital Signage technológiáinak segítségével képes, egy minden fogyasztói információs szükségletet kielégítő okos várost teremteni. Cégünk impozáns kültéri eszközeivel kívánja megvalósítani a XXI. századi igényeket az információszolgáltatásban.
Innovatív megoldás
Digitális megoldásainkat társadalmi igényeknek megfelelően fejlesztettük ki, megkönnyítve a
tájékozódást, időt és energiát spórolva.
Termékeink csökkentik a reklámzajt és a meddőszórás nélküli reklámozást, mivel célzottam ajánl a
vásárlók igényeinek megfelelően.
Kültéri Információs Terminál
Avagy, a digitális infokommunikáció integrálása a városban élők és turizmus számára. A padba esztétikusan illeszthető Kültéri Információs Terminál (KIT) rozsdamentes acélból és edzett üveggel készült vandál-biztos kiképzésű, melyen minden információ több nyelven elérhető – csupán egy érintésre. Környezettudatos konstrukció: a kültéri eszközök teteje nem csupán a felhasználók eső elleni oltalmára szolgál, de annak borítása napelemekkel felszerelt a megújuló energia hasznosítása érdekében. Integrált USB csatlakozók telefonok, tabletek, notebookok töltésére. Ingyenes közterületi Wifi pont a lakosok és a turisták számára. Eszközeink fejlesztésekor nem feledkeztünk meg a fogyatékkal élő felhasználókról sem, járműveiket csatlakoztatva a Smart Bench-re feltölthetik annak akkumulátorát. E mellett a konstrukció része egy elektromos kerékpárok töltésére alkalmas egység is.
SmartCity szoftverrendszer főbb funkciói: Útvonaltervezés, Tömegközlekedési információk, Hírportál és eseménynaptár, Közérdekű információk, Turisztikai támogatás, Városkártya kezelés, Szavazás, közvélemény kutatás, Videó streaming, Reklámozás, Wifi szórás - közterületi free Wifi pont.
A Smart City rendszer naprakészségét egy online adminisztrációs felület és egy felhő alapú központi adatbázis szolgálja ki. A felhasználóbarát kialakítású adminfelület segítségével az operátorok, vagy adminok könnyen és real-time menedzselhetik az egész hálózatot.