Szintézis-NET Kft.

Szintézis-NET Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Szintézis-NET Kft. – A 2015-ös Ikarosz Díj nyertes pályázója

Innovatívnak lenni önmagában nem elég. Az új technológiák és forradalmi újítások értéke akkor válik igazán elsőrangúvá, ha az alkotók kézzelfogható és hasznos formába képesek önteni az eredeti ötlet legjavát.

Cégünk erre a törekvésre alapozva hozta létre pár évvel ezelőtt saját, belső kutatási és fejlesztési részlegét. A Szintézis-NET Kft. működésének alappillére sokáig a klasszikus IT outsource tevékenység volt. Az elkötelezett munkaerőnek, a precíz vezetésnek és az ügyfélközpontú hozzáállásnak köszönhetően azonban hamar megteremtettük a stabil növekedés alapjait és a cég a kezdeti 5 fős csapatból közel 100 főt számláló vállalkozássá nőtte ki magát.

Cégünk az egyszerű weblapoktól, a mobil alkalmazásokon át a legkomplexebb szoftverekig képes kompetens és mindenben flexibilis szakértőket állítani egy-egy projekt vagy megrendelés mögé. A programozás, tesztelés és elemzés mellett projektmenedzsment eszközökkel, design és copywrite szolgáltatásokkal is várjuk az olyan megrendelőket, akik szeretnék újragondolni már meglévő IT megoldásaikat, vagy olyan csapatot keresnek, akik az ügyféllel együtt gondolkodva képesek merőben újat és jobbat alkotni akár a legkisebb ötletből is. Ügyfeleink közt a kis start-up vállalkozások ugyanúgy megtalálhatók, mint a nagy, nemzetközi részvénytársaságok, tevékenykedjenek a piac bármely szegmensében az e-egészségügytől a textiliparig.

Kollegáink folyamatosan képzik magukat, feszegetik saját és az eddigi megoldások határait, lépést tartva a legújabb technológiai újításokkal. Jelenleg is számos saját termék kialakításán dolgozunk, amelyek az okostelefonok által nyújtott lehetőségeket minél szélesebb körben vonják be a hétköznapi élet folyamataiba –mind munkahelyi, mindotthoni környezetben is.

Esettanulmány

A MET-NA Kft. tevékenységének meghatározó tényezője a minőség. Tevékenységeit a vonatkozó jogszabályok, társasági előírások betartásával valamint a minőségi és környezeti követelmények teljesítésével végzi. Törekszik arra, hogy munkatársainak természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés és a környezet védelme, a kezdeményezés a fejlesztésekre, a minőség javítására, melyhez minden feltételt biztosítanak.
Termékek:
A cég fő profilja gépipari- és járműipari alkatrészek gyártása, fémforgácsolás. A rendelkezésre álló géppark lehetővé teszi egyedi igény szerint a nagyméretű, valamint a kisméretű, illetve a precíziós termékek megmunkálását.
Éves szinten majdnem egymillió alkatrész kerül legyártásra az üzemben, amelyek a hazai és a külföldi piacon jelennek meg beépítésre váró termékként vagy késztermékként.
Szolgáltatások:
• Fémmegmunkálás és felületkezelés.
• Egyéb szállítási tevékenység
• Igény esetén készülékek gyártását vállalják.
• 3D mérés
Céljuk egy komplex üzleti folyamatokat támogató integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése:
• A cég átvilágítása
• A cég átvilágítása során felmerült igények megfogalmazása
• A cég üzleti folyamatait támogató intelligens rendszer megvalósításának tervének az elkészítése
• A rendszer logikai és fizikai terve
A fejlesztés célja, hogy a cég termékeit minél professzionálisabb keretek között tudja szállítani az ügyfelei számára. A piacon meg tudja tartani a jelenlegi pozícióját, illetve növelje részesedését, és maximalizálja a tevékenységéből származó profitot.
A fejlesztendő rendszer legfontosabb feladata, hogy a cégen belüli napi munkamenet támogatása mellett naprakész információkat tudjon szolgáltatni a vezetőség számára és ezáltal lehetővé váljon gyors és hatékony döntések meghozatala. Ez a munkafolyamatok optimalizálásán túl lehetővé teszi a döntéshozók számára a folyamatos, naprakész ellenőrzést, a cég teljesítményének a mérését és a jövőbeni pontos tervezést. Lehetőséget biztosít a rendszeren belül a visszacsatolásokra és a megalapozott döntések előkészítésére.

A rendszer bevezetésével javul az áttekinthetőség; a gyorsabb döntések és a folyamatok optimalizálása jóvoltából jelentősen csökkenhet a készletek nagysága, felgyorsulhat a forgási sebesség, így javulhat a vállalat jövedelmezősége.
A programról:
- A program .NET-es környezetben, MSSQL adatbázis kezelő alatt fut
- Az üzleti folyamatokat támogató integrált vállalatirányítási rendszer moduláris felépítésű, a modulok közös adatbázist használnak
- Egy adott modulhoz tartozó lekérdezések szűrések eredményei egy táblázatban jelennek meg, amelyek a fejléc szerint rendezhetőek
- A lekérdezések eredményeként megjelenő táblázat nyomtatható és exportálható Excel programba
- 3 szint melységig bővíthető, könnyen kezelhető menü
- A program folyamatosan nyilvántartja, hogy ki lépett be és ahol lehetőség van rá, ott automatikusan megjeleníti, hogy az adott oldalon ki végezte a műveletet
- A rendszer logolja a legfontosabb műveleteket

Néhány további innovatív fejlesztés a rendszer bevezetése óta:
- Mobiltámogatás a gyártási folyamatok követéséhez: Egy iPad-en tudják vezetni a műszakvezetők, hogy melyik gépen mennyi selejt és késztermék keletkezett. Ezek az iPAd automatikusan küldi tovább a rendszernek a MEO és Gyártási modulba.
- Mobiltámogatás a szállítólevélhez (Kiszállítás)
- Gyártási sorrend, gyártási terv: A rendszer megpróbálja ideálisan kiosztani a gépek között a gyártani kívánt termékeket.
- Teljesítmény kimutatások (gép, ember) Pl: Hatékonyság mérése (a munkatársak egy adott gép mellett tudták e tartani a gyártási tervet, attól milyen mértékben tértek el).
Főbb előnyök a bevezetés után:
Partnertörzs egy helyen (megrendelők, beszállítók)
Raktári kimutatások, pontos anyagmozgás követése
Gyártási folyamat támogatása, követése
Pénzügyi kimutatások villámgyorsan
Terméktörzs egy helyen
Minőségbiztosítási folyamatok támogatása, felgyorsítása

Vezetői előnyök
Cég folyamatai áttekinthetők
Pénzügyi lekérdezések
Kontroll a cég ügyeiben