Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

infoMátrix-DMS

(infoMátrix Informatika Fejlesztő és Szolgáltató Zártkörűen üzemelő RT.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

További kedvezményként biztosítjuk a szoftver bevezetéshez kapcsolódó felmérés ingyenes elvégzését 2 óra időtartamban. (A kiszállási díjat a kedvezmény nem foglalja magába.) A feltüntetett ár maximum 5 egyidejű felhasználóra (user) vonatkozik. Több user igénylése esetén az ár további egyeztetés kérdése.

Ára: 1 668 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 501 200 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Baumgartner Autócentrum Kft.

Autó márka képviselet minden tevékenységét (jármű kereskedelem, szerviz, alkatrész kereskedelem, garanciális -és biztosítós ügyintézés) támogató szoftver. Önálló modul támogatja a járművek kereskedelmét. Ebben az üzletág teljes ügyviteli folyamata és a kontrolling követhető.

A vevőszolgálati feladatokra a Szerviz modul áll rendelkezésre. Ez az ágazat igényeinek megfelelően lett kiegészítve normakönyvek, visszahívások, töréskár kezelésével, vizsgára riasztással. Kialakításra kerültek a gyári adatkapcsolatok. Ezeken keresztül a rendszer normaidőket, importőri üzleti modelleket, visszahívási akciókat, garanciális igények jóváhagyását tudja letölteni. Továbbítani tudja az elvégzett javítások tartalmát, a garanciális igényeket az importőrnek. Integrálódik a márka robbantott ábrás alkatrészkereső alkalmazásával, elektronikus szervizkönyvével. A töréskárok kezelését az Audatex integrációjával támogatja. A gyári adatkapcsolatok a Renault, Dacia, Ford, Fiat, Mazda, Mercedes, Volvo, Nissan, Hyundai, Kia, Lada, Toyota, Citroën, Peugeot, DAF márkák esetében valósultak meg a gyárak által adott lehetőségek mértékében.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban