Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ORCHESTRATE - munkák ütemezése, finom hangolása

(Winnernet-FactoryMaster Hungary Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

próbaidőszak (min. 2 hónap)

A teljes értékű termék DEMO verziója 1 hónapig ingyenesen kipróbálható. Az árkedvezmény abban az esetben érvényes, ha a FactoryMaster és az Orchestrate rendszerek egyidejűleg kerülnek bevezetésre.

Ára: 1 860 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 767 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Az Orchestrate egy gyártó vállalkozások számára kialakított, drag&drop elven működő grafikus tervező és ütemező szoftver, amely korszerűen megjelenített információkkal támogatja a tervezéssel-, és ütemezéssel kapcsolatos döntéshozatalt. A felhasználó specifikus, vizuális gyártási tervek és ütemezések megjelenítik a műveletek teljes komplexitását, mégis könnyen kezelhetőek és értelmezhetőek.

Az Orchestrate egy könnyen kezelhető, a teljes gyártási folyamat áttekintését biztosító szoftveres megoldás a napi kapacitástervezési és ütemezési feladatok ellátására. A színes, grafikus formában készített GANNT diagramok szemléletes formában jelenítik meg a feladatok és az őket meghatározó paraméterek közötti összefüggéseket. A szoftver támogatja a vállalkozás stratégiai pontjain kihelyezett óriás kijelzőkön való megjelenítést és a mobil eszközök használatát. A felhasználó által definiált algoritmusok segítségével a szoftver teljes mértékben testre szabható az egyedi igényeknek megfelelően. A különböző gyártási szcenáriók készítésével már a tervezés fázisában vizsgálhatóak azok kimenetelei, így a hatásvizsgálat ismeretében kiválasztható a vállalkozás számára legoptimálisabb variáció. A szoftver gyártásoptimalizálási automatizmusa váratlan események előfordulásakor szükség szerint manuálisan felülírható a legmodernebb drag&drop módszerrel. A tervezők látják, hogy az egyes feladatok hogyan kapcsolódnak egymáshoz, hogyan hatnak egymásra, ill. hogyan fedik át egymást. Az állásidők figyelembevételével együtt ez jó lehetőséget biztosít az egyes feladatokra fordított idő és a költségek csökkentésére, valamint a folyamatok fejlesztésére. Az Orchestrate egy hihetetlenül hatékony eszköz, ami a tervezők által definiált logikára épül. A tervezési logika magában foglalja az alternatívákat, a kapacitást és a határidőre való pontos kiszállítást. Meghatározó tényezők a munkaerő, munkaidő és műszakrend. A grafikus megjelenítés megkönnyíti a tervezőknek a munkák összevonását és az alternatív útvonalak kezelését. A karbantartási munkáknak a gyártás köré való optimális ütemezésével pedig segíti a humán erőforrás és a gépek kihasználtságának optimalizálását. Az Orchestrattel a felhasználó egyszerre több erőforrást is ütemezhet, pl.: gépeket, szerszámokat, operátorokat. A rendszer csak akkor fogja ütemezni az egyes műveleteket, ha minden erőforrás a rendelkezésre áll. Az informatív grafikonok és diagramok számos teljesítménymutatót szolgáltatnak, pl. a pontosan végzett kiszállításokra, ill. a munkaerő és gép kihasználtságra vonatkozóan. Az Orchestrate a feladatok és az őket meghatározó paraméterek köré épül, valamint tartalmazza a dolgozók, gépek és szerszámok rendelkezésre állását, ezért alkalmas a tervezői döntéshozatal nagyfokú automatizálására. Így a tervezésre és az ütemezésre fordított idő jelentősen csökken.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban