Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Woringo vállalatirányítási rendszer

(Moringo Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Induló csomagajánlat: a feltüntetett ár egy induló havi csomag ára, mely egy felhasználót és alap funkcionalitást tartalmaz. A termék moduláris felépítéséből adódóan a végleges árat az Ügyfél igény határozza meg. Az ár nem tartalmazza a testreszabás, oktatás, bevezetés költségét. Egyéb kedvezményekkel összevonható.

Ára: 125 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 118 750 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

HR, Táv- és csoportmunka támogatás, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Woringo felhő alapú vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi a távmunka és a csoportmunka hatékony összehangolását. A WORINGO gyors és sokoldalú vállalatirányítási rendszer, amely a KKV-k részére lett kifejlesztve. A jelen innovatív technológiáit ötvözzük az internet nyújtotta szabadsággal.

A gyors információáramlás, a sok dokumentum, a szerteágazó feladatkörök és a rugalmasság iránti elvárás szükségessé teszik vállalatirányítási rendszer használatát, amely segítségével jobban szervezheti a mindennapi munkafolyamatokat, átláthatja a kollégák munkáját, elősegítheti a távmunkát és a csoportmunkát, valamint a mobiltechnológia segítségével bárhol elérhetővé válnak a szükséges adatok és dokumentumok. A Woringo felhő alapú vállalatirányítási rendszer felhasználási területei: 1, Mappák létrehozása és kezelése. 2, Dokumentumok, fájlok feltöltése és csoportosítása. 3, Munkafolyamat irányítás. 4, Feladatok kiosztása, ütemezése és nyomon-követése. 5, Projektkezelés. 6, Elektronikus iratok iktatása. 7, Dolgozói, munkaügyi adatok és dokumentumok tárolása. 8, Ügyféladatok kezelése. 9, Naptáresemények létrehozása. 10, Belső biztonságos levelezés. A Woringo felhő alapú vállalatirányítási rendszer előnyei. 1, Alkalmazkodik az egyedi igényekhez. 2, Könnyű használni. 3, Mobil eszközökre optimalizált szoftver. 4, Egyedi fejlesztésekkel személyre szabható. 5, Csoportmunka támogató szoftver. 6, Egyszerű, gazdaságos munkafolyamat-irányítás. 7, Távmunka támogató szoftver. 8, Csökkenti az adminisztrációs időt és terheket. 9, Kevesebb papír felhasználás. 10, Internettel mindenhol elérhető.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban