Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SSB Reporter - Logelemzés Balabit SSB-hez!

(HumanoIT Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Az SSB Reporter kedvezményes ára:
5 felhasználóig érvényes.
5 felhasználótól egyedi árazás van érvényben.

Amennyiben még nem rendelkezik a Balabit syslog-ng Store Box (SSB) naplógyűjtő megoldásával, SSB Reporter vásárlása esetén, kedvezményesen tudja tőlünk azt is beszerezni.
További információért keressen minket bizalommal.

Ára: 320 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 192 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Ki mondta, hogy egy IT biztonsági szakembernek SQL Gurunak is kell lennie? Inkább használja tudását valós szakmai kérdések megoldására! Az előre beállított SQL lekérdezések százainak lefuttatását, valamint az IT biztonsági riport elkészítését pedig bízza cégünk saját fejlesztésére, az SSB Reporterre.

A megoldás segít az IT biztonsági feladatok elvégzésében, az alapriportok elkészítésében, ezáltal nem szükséges többé az Excel, a Word és az SSB mélyebb ismerete az adatok kinyeréséhez. A program egy kattintással elkészíti az alapjelentést, az adatok összehasonlíthatóak az előző időszak adataival is, így Ön csak véglegesíti és prezentálja az eredményeket. Az elemzett adatok birtokában, Ön képes lesz megelőzni a kritikus rendszerleállásokat, nyomon követheti a rendszere kihasználtsági szintjét, valamint információkat kaphat a felhasználók erőforrásigényeiről. Egyes szektorokban (pénzügy, távközlés) már ráébredtek milyen fontos a naplóelemzések elvégzése, így már jogszabály által is kötelezve vannak erre. Legfontosabb előnyök: •Kész riport, azonnal Ha a loggyűjtés már megoldott, de nem tud mit kezdeni az összegyűjtött adatokkal, vagy ha nem akar milliókat költeni egy logelemző (SIEM) rendszer bevezetésére, akkor ezt a megoldást Önnek találták ki! Alapriportok konfiguráció nélkül, mindössze egy kattintással! •Minimális ráfordítás Az összegyűjtött naplóadatokból az alapjelentés már 1 gombnyomással elkészül, ezért nem szükséges egyedi lekérdezéseket írni és futtatni! Idejét elég az eredmények kiértékelésére és az alapjelentés kiegészítésére fordítania. •Összehasonlító riportok Az új jelentések összehasonlíthatóak a már régebben elkészített jelentésekkel, és így a változások azonnal láthatóvá válnak. Változó trendek esetén beavatkozhat, azonnal részletes vizsgálatot indíthat. További előnyök: •Könnyen tanulható Sajátítsa el a jelentések készítését percek alatt, vagy akár mutassa meg titkárnőjének! A megoldás könnyű felhasználhatósága miatt többé már nem szükséges az egyéb programok mély ismerete az adatok kinyeréséhez! •Költséghatékony jelentéskészítés A jelentéskészítés költséges logelemző projekt nélkül! Ideális, ha szüksége lenne riportokra, de munkatársai túlterheltek vagy ha rendelkezésére áll egy loggyűjtő rendszer, de a logelemzésre (SIEM) már nem tud extra költséget allokálni. •Biztonságos riportálás A jelentéseink biztonságosan, emberi beavatkozás nélkül futnak, gyorsan és hatékonyan. A kinyert adatok emberi hiba nélkül jönnek létre, annyiszor, amennyiszer Ön azt szeretné. További IT biztonsági megoldásokért keresse fel honlapunkat: http://humanoit.hu/megoldasaink/biztonsag/

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban