Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Komplett dSuite termelésirányítási rendszer

(DanubiSoft Számítástechnikai Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A DanubiSoft Kft. a modern vállalkozások programjának keretében 15%-os kedvezményt kínál a leendő ügyfelei részére.
A Komplett dSuite termelésirányítási rendszer tartalmazza az teljes funkcionalitást, amelynek teljes költsége licencenként nettó 2 500 000 Forint. Azonban a DanubiSoft a GINOP 3.2.2. pályázatban nettó 2 125 000 forintért elérhetővé teszi az érdeklődő vállalkozások számára a terméket

Ára: 3 175 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 698 750 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

feldolgozóipar
Qualiform Zrt.
feldolgozóipar
Knott Technik-Flex Kft.
feldolgozóipar
Mould Kft.

A Komplett dSuite termelésirányítási rendszer kimondottan gyártó cégek számára kínál integrált megoldást, hogy az adott cég költséghatékonyabban tudjon gyártani. A rendszer magába foglalja a gyártástervezést és optimalizálást, a valós idejű adatgyűjtést (üzemi és szenzoros gépi adatgyűjtés), valamint a mobil raktárirányítást és készletkezelést. A rendszer emellett lefed ügyviteli területeket is.

A komplett dSuite rendszer egy integrált megoldás azon cégek számára, ahol jellemzően sorozatgyártási tevékenység zajlik. A megoldás része maga a szoftver és a hozzátartozó szolgáltatás, ami tartalmazza a bevezetést, oktatást és az egyedi igényekhez való testreszabásokat is. A dSuite egy moduláris felépítésű integrált, kimondottan termelésirányítási rendszer, mivel a fő feladata, hogy a beérkező vevői igényeket határidőre a lehető legoptimálisabb (legolcsóbb és leggyorsabb) módon legyártsa és kiszállítsa a vevő számára. A rendszer legfőbb erősségei az vonalkódos raktárirányítás, az anyagszükséglet tervezés, a gyártástervezés és optimalizálás, valamint a valós idejű gyártáskövetés. Nagy előnye a dSuite rendszernek, hogy teljes egészében a DanubiSoft saját fejlesztésű rendszere, azaz a DanubiSoft korlátok nélkül rendelkezik a rendszer teljes forráskódjával. Ennek köszönhetően a DanubiSoft rugalmasan és gyorsan tud reagálni az ügyfelek egyedi igényeire, így a rendszert teljesen a partner profiljára lehet szabni. Szolgáltatások: A dSuite rendszerhez kapcsolódó szolgáltatások azon tevékenységek, amikor a DanubiSoft munkatársai valamilyen formában az ügyfél rendszerén dolgoznak. Ez jellemzően két helyszínen valósulhat meg, vagy az ügyfélnél, vagy a DanubiSoft telephelyén. Az ügyfélnél végzett szolgáltatások: Folyamatfelmérés, specifikáció: A szolgáltatás keretében a szakértőink áttekintik a vállalat teljes működését, és ez után javaslatot tesznek arra, hogy milyen megoldásokkal növelhető a cégnek a termelékenysége és működésének hatékonysága. Oktatás – Betanítás: A DanubiSoft teljes körű megoldása magába foglalja a munkatársak oktatását. Felhasználói oktatás: Az általános felhasználói oktatás minden esetben a bevezető cég telephelyén a felhasználás helyszínén történik. Általában üzemi dolgozókat érint. Kulcsfelhasználói oktatás: DanubiSoft budapesti oktatótermében a kulcsfelhasználókat egy több napon keresztül tartó tréning keretében a rendszer szakértőivé képezzük. Ők jelentik az első support szintet. Élesindulás helyszíni támogatása: A rendszer teljes éles indulása esetén a DanubiSoft munkatársai a helyszínen tartózkodnak, akik szükség esetén segítséget nyújtanak a használatában. A DanubiSoft telephelyén végzett szolgáltatások keretében, a legtöbb esetben a dSuite rendszer valamilyen ügyfélspecifikus átalakítását valósítják meg a DanubiSoft munkatársai. Ilyen átalakítás lehet például a modulok testreszabása (az alapszoftver egyedi átalakítását jelenti funkcionalitás szempontjából), de ehhez hasonló többek közt a riportok testreszabása (egyedi riportok készítése), vagy a layoutok testreszabása. A komplett dSuite szoftvercsomagot azoknak a gyártó cégeknek ajánljuk, ahol a jelentős rendelésállomány miatt szükséges a gyártás folyamatos felügyelete és optimalizálása annak érdekében, hogy a szállítási határidők ne sérüljenek. A csomagkeretében minimálisan telepíthető licencek száma: 7 db licence!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

feldolgozóipar

Kérdések a termékkel kacsolatban