Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Standard dSuite termelésirányítási rendszer

(DanubiSoft Számítástechnikai Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A csomag kedvezményes díja 10% kedvezményt biztosít a liszensz díjak listaárából az ügyfelek számára.
További kedvezmények: Díjmentes folyamatfejlesztési tanácsadás, valamint a projektvezetés díja nem kerül felszámolásra, ami általában 3-4 munkanap.

Ára: 7 300 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 6 570 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A standard dSuite rendszer egy komplett megoldás azon cégek számára, ahol jellemzően sorozatgyártási tevékenység zajlik. A megoldás része maga a szoftver és a hozzátartozó szolgáltatás, ami tartalmazza a bevezetést, oktatást és az egyedi igényekhez való testreszabásokat is.

A dSuite egy moduláris felépítésű integrált termelésirányítási szoftver. A dSuite kimondottan egy termelésirányítási rendszer, mivel a fő feladata, hogy a beérkező vevői igényeket határidőre a lehető legoptimálisabb (legolcsóbb és leggyorsabb) módon legyártsa és kiszállítsa a vevő számára. A rendszer legfőbb erősségei az vonalkódos raktárirányítás, az anyagszükséglet tervezés, a gyártástervezés és optimalizálás, valamint a valósidejű gyártáskövetés. Nagy előnye a dSuite rendszernek, hogy teljes egészében a DanubiSoft saját fejlesztésű rendszere, azaz a DanubiSoft korlátok nélkül rendelkezik a rendszer teljes forráskódjával. Ennek köszönhetően a DanubiSoft rugalmasan és gyorsan tud reagálni az ügyfelek egyedi igényeire, így a rendszert teljesen a partner profiljára lehet szabni. Szolgáltatások: A dSuite rendszerhez kapcsolódó szolgáltatások azon tevékenységek, amikor a DanubiSoft munkatársai valamilyen formában az ügyfél rendszerén dolgoznak. Ez jellemzően két helyszínen valósulhat meg, vagy az ügyfélnél, vagy a DanubiSoft telephelyén. Az ügyfélnél végzett szolgáltatások: Folyamatfelmérés, specifikáció: A szolgáltatás keretében a szakértőink áttekintik a vállalat teljes működését, és ez után javaslatot tesznek arra, hogy milyen megoldásokkal növelhető a cégnek a termelékenysége és működésének hatékonysága. Helyszíni szoftvertelepítés : az ügyfél telephelyén a dSuite szoftverkomponensek telepítése és konfigurálása történik Hardvertelepítés: DanubiSoft tevékenysége kiterjed a szükséges hardvereszközök beszerzésére és üzembe helyezésére is, ha az ügyfél nem rendelkezik megfelelő hardver állománnyal. Oktatás – Betanítás: A DanubiSoft teljes körű megoldása magába foglalja a munkatársak oktatását is, hiszen hibába jó egy rendszer, ha nem használják ki annak lehetőségeit. Felhasználói oktatás: Az általános felhasználói oktatás minden esetben a bevezető cég telephelyén a felhasználás helyszínén történik. Általában üzemi dolgozókat érint. Kulcsfelhasználói oktatás: DanubiSoft budapesti oktatótermében a kulcsfelhasználókat egy több napon keresztül tartó tréning keretében a rendszer szakértőivé képezzük. Ők jelentik az első support szintet. Élesindulás helyszíni támogatása: A rendszer teljes éles indulása esetén a DanubiSoft munkatársai a helyszínen tartózkodnak, akik szükség esetén segítséget nyújtanak a használatában. A DanubiSoft telephelyén végzett szolgáltatások: Folyamatfelmérés, specifikáció: A folyamatfelmérést követően a DanubiSoft szakértői készítenek egy specifikációt, amiben összefoglalják az adott cég számára tett javaslatokat A DanubiSoft telephelyén végzett szolgáltatások keretében, a legtöbb esetben a dSuite rendszer valamilyen ügyfélspecifikus átalakítását valósítják meg a DanubiSoft munkatársai. Ilyen átalakítás lehet például a modulok testreszabása (az alapszoftver egyedi átalakítását jelenti funkcionalitás szempontjából), de ehhez hasonló többek közt a riportok testreszabása (egyedi riportok készítése), vagy a layoutok testreszabása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

feldolgozóipar

Kérdések a termékkel kacsolatban