Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

FACTUM Felhő alapú vállalatirányítási rendszer

(OPENDEVEL Informatikai és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

A beszerzést megelőzően két hónapos ingyenes használati lehetőséget biztosítunk.
Amennyiben egyszerre több cég részére kerül beszerzésre a FACTUM csomag, 10% kedvezményt biztosítunk az összes beszerzett termékből.

Ára: 20 000 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 19 000 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Táv- és csoportmunka támogatás, Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A FACTUM vállalat-irányítási rendszer egy online szolgáltatás, ami egy egyszerű web-böngésző segítségével bármikor, bárhonnan elérhető. A rendszer moduljai egy külső szerveren futnak, a vállalkozás számítógépein nincs szükség külön szoftver telepítésére. A rendszer moduljai: kontrolling és döntéstámogatás, táv- és csoportmunka, munkafolyamat-irányítás, elektronikus iratkezelés, tudásmenedzsment.

A FACTUM vállalat-irányítási rendszer egy online szolgáltatás, ami egy egyszerű web-böngésző segítségével bármikor, bárhonnan elérhető. A rendszer moduljai egy külső szerveren futnak, a rendszer folyamatosan és automatikusan frissül. Modulok: Kontrolling és döntéstámogatás A kontrolling modul a vállalkozás feladataihoz kapcsolódóan segítséget nyújt a felelős vezetői döntések meghozatalánál. A rendszer integrált jellegéből adódóan, a feladatokhoz rendelt munkatársak, munkaidő-ráfordítások, költségek stb. adatainak aggregálásával, numerikus és grafikus megjelenítésével lehetővé teszi a munkafolyamatok tervezését, elemzését, értékelését, végső soron a vállalkozás munkafolyamatainak optimalizálását. Táv- és csoportmunka Az online vállalat-irányítási rendszer egészének egyik legfontosabb célja a vállalkozás munkájának segítése. A rendszerbe integrált kifejezetten táv- és csoportmunka-funkciók segítségével a szervezet munkatársai egyszerűen, biztonságosan, költséghatékonyan tudják tartani a kapcsolatot kollégáikkal. A térbeli és időbeli távolságokat áthidalva a szervezet munkatársai gyors megbeszéléseket, ötletbörzéket tarthatnak, de arra is van lehetőség, hogy a projekt résztvevői számára elérhető üzenőfalon, fórumon a minden közreműködőt érintő témákat publikuson megbeszéljék. Vállalati portál A vállalkozás internetes megjelenését támogató vállalati portál az integrált vállalat-irányítási rendszer fontos része, hiszen az ügyfelek számára konkrétan ez jelenti a cég külső megjelenését. Az egységes arculatú, egyszerűen létrehozható és frissíthető, hierarchikusan felépülő weboldalak tartalmazzák a cég alapadatait, elérhetőségeit, termékeinek/szolgáltatásainak leírását, híreit - így támogatják a cég marketingmunkáját. A megfelelő jogosultsággal rendelkező munkatársak egyszerűen, programozói tudás nélkül tudják szerkeszteni a portál tartalmi elemeit. Munkafolyamat-irányítás A projektmenedzsmentet, illetve a vállalkozás mindennapi munkáját egyaránt támogató munkafolyamat-irányítási modul feladata a különböző projektek során felmerülő feladatok nyilvántartása és követése határidők, felelősök, költségek, erőforrások stb. hozzárendelésével. Iktatás, elektronikus iratkezelés A vállalkozásnál tömegesen keletkező, illetve ügyfelektől, partnerektől érkező dokumentumok, levelek átlátható, logikus, egységes rendszerben történő tárolását teszi lehetővé a rendszer iratkezelő modulja. A papír alapú (levél, fax, szerződés, árajánlat, számla stb.), illetve elektronikus formában rendelkezésre álló (e-mail, pdf stb.) dokumentumok egyszerűen kereshetők, szűrhetők, áttekinthetők; az egységes online felületen egyszerűen áttekinthetők egy dokumentum kapcsolatai (feladat), előzményei, felelősei, érintett munkatársai. Tudásmenedzsment Az online vállalatirányítási rendszerbe integrált tudásmenedzsment funkciók lehetővé teszik, hogy a vállalkozás munkatársai - megfelelő jogosultság esetén - változatos multimédiás tartalmakat szerkesszenek, programozói tudás nélkül.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban