Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SAP Business One

(Voyasoft Szoftverfejlesztő Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

10 Professional felhasználótól 10% mennyiségi kedvezmény
20 Professional felhasználótól 20% mennyiségi kedvezmény

Ára: 690 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 621 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
Bitforce Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
HidroMaster Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Hollóházi Porcelángyár Kft.

Az SAP® Business One integrált, elérhetõ ügyviteli szoftvercsomag, mely a kis- és középvállalatok számára nyújt azonnali és hosszútávú megoldást. Valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviztevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen használható, hatékony SAP Business One az üzleti felhasználók kezébe adja az irányítást.

Bemutatkozik az SAP Business One, az ideális üzleti megoldás kis- és közepes méretű vállalatok számára. Segítségével az üzleti élet számos területe - mint a könyvelés, értékesítés, logisztika, vevői kapcsolatkezelés, szerviztevékenység támogatása és a jelentések készítése - naprakészen és hatékonyan intézhető. Az elérhető árú SAP Business One versenyképessé teszi az Ön vállalatát is, hiszen ideálisan alkamazható visszafogottabb költségvetés esetén is. SAP Business One: Egyszerű, de erős A feltörekvő vállalkozások számára kidolgozott megoldás A magukat minél előbb az iparág piacvezető cégei között látni kívánó kis és közepes méretű vállalkozások számára az alapvető üzleti folyamatok optimalizálása jelenti a legfontosabb feladatot. Ez a lépés olyan új üzleti szoftvert kíván, amelyik gyorsan bevezethető, egyszerűen használható és a leghatékonyabban használja ki a meglévő informatikai infrastruktúrát. És miközben hatékonyan kell kezelnie az üzleti gazdálkodást a jövőbeni növekedés során, megfizethetőnek is kell lennie, hogy ésszerű beruházásnak minősüljön. Lehetetlen? A SAP Business One segítségével nem. - Nagyobb nyereség, magasabb szintű irányítás kis- és középvállalatok számára - Átfogó ügyviteli megoldás - Gyors bevezetés Üzleti előnyök: Az SAP Business One a cégek alapvető menedzsment programja. A munkatársak, ügyfelek és üzleti partnerek cégvezetéssel való együttműködése következtében e hatékony szoftver lehetővé teszi a vállalat növekedését és az eredmény növelését. Az SAP Business One a következő üzleti előnyöket kínálja:  Fokozott termelékenység - A könnyen érthető felhasználói felület segítségével gyors és hatékony a munka.  Gyorsabb és jobb üzleti döntések - A vezetők gyorsan és hatékonyan hozzájutnak vállalkozásuk minden aspektusának stratégiai információihoz, így a lehető legjobb döntéseket tudják meghozni.  Megbízható bővíthetőség - A rugalmas, mindenki számára hozzáférhető technológia következtében adott a gyors módosítás és alkalmazkodás lehetősége a vállalkozás növekedésével párhuzamosan.  Globális elérhetőség - Az üzleti tranzakciók több pénznemben bonyolíthatók és több pénznemben készíthető róluk jelentés.  Költségellenőrzés - Maximális költségellenőrzést biztosít a dolgozói termelékenység emelésével, a szállítók közötti kommunikáció javulásával és a műveletek hatékonyságának fokozásával.  Magasabb bevétel - Mivel a rendszerben mindenütt gyorsan és egyszerűen lehet hozzáférni a valósidejű információkhoz, így jobban fel lehet ismerni az üzleti lehetőségeket, gyorsabban lehet piacra dobni az új termékeket, valamint az ügyféltámogatás és szerviz színvonala további üzletépítést tesz lehetővé.  Értékesítési lehetőségek kezelése - A megoldás fontos eszközöket biztosít a vállalatoknak az értékesítési lehetőségek kezelésére, egyebek mellett teljes körű kapcsolatot biztosít a bruttó nyereséghez és a készletekre vonatkozó információkhoz.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban